Auton vuokraus toimipisteestä Phuket Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Phuket Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Phuket Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Phuket Lentoasema

Osoite

Maikhao, Thalang 1st Fl. Domestic Arrival Hall, 83110 Phuket, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Phuket Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Phuketin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Phuketin lentoasemalla

Tutustu trooppiseen Phuketiin vuokraamalla vaivattomasti auto Sixt Autovuokraamosta Phuketin lentoasemalla. Valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle matkalle. Voit valita esimerkiksi mukavan henkilöauton, perheelle ja isommalle porukalle sopivan tilavan farmariauton tai haastavampaan mastoon sopivan maasturin. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia. Thaimaassa seikkaillessa kannattaa vuokrata myös GPS-navigaattori ja lasten kanssa matkustaville löytyy valikoimastamme myös turvaistuimet perheen pienimmille. Vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa lentokentällä ympäri vuorokauden ja sen lisäksi vuokraan sisältyy aina vapaat kilometrit sekä kolariturva. Halutessasi voit lisätä vuokraukseen myös vakuutuksen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin osaava henkilökuntamme auttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon löytämisessä.
Autonvuokraus Phuketin lentoasemalla

Autonvuokraus Phuketin lentoasemalla

Phuketin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä HKT, sijaitsee noin 32 kilometrin päässä Phuket Citystä. Lentokenttä on Etelä-Thaimaan vilkkain ja autonvuokraus Phuketin lentoasemalla on kätevä tapa päästä kentältä suoraan omaan kohteeseen. Sixt Autovuokraamo sijaitsee kotimaan terminaalin saapuvien lentojen tuloaulassa ensimmäisessä kerroksessa juuri ennen uloskäyntiä. Kansainvälisten lentojen terminaalista pääsee kotimaan terminaaliin kätevästi terminaalien välisellä bussilla. Auton palautus onnistuu ympäri vuorokauden kansainvälisen terminaalin ensimmäiseen kerrokseen, portille 3.
Koe suosittu Phuket uudella tavalla Sixtin vuokra-autolla

Koe suosittu Phuket uudella tavalla Sixtin vuokra-autolla

Phuket on Thaimaan suurin saari ja matkailijoiden kestosuosikkina tarjoaa upeita mahdollisuuksia niin lomailijoille kuin työmatkalaisillekin. Ihanteellisen ilmastonsa ansiosta Phuketissa riittää lämmintä ympäri vuoden, ja kevään kuumimpina kausina lämpötilat saattavat kohota jopa 40 asteeseen, mutta viileimmän alkuvuodenkin aikaan lämpötilat pysyvät jopa 30 asteen tuntumassa. Kirkas merivesi tarjoaa viilennystä kuumimpina päivinä ja upeat rannat tarjoavat täydelliset puitteet niin auringonpalvontaan kuin vesiurheiluunkin.Phuketissa riittää tekemistä kauniiden hiekkarantojen, trooppisten viidakoiden, kulttuurin ja hyvien ostosmahdollisuuksien ansiosta. Autonvuokraus Phuketin lentoasemalla mahdollistaa trooppisen Phuketin kokemisen aivan uudella tavalla. Lähde tutustumaan vaikka johonkin saaren 30 temppelistä, rauhalliseen ja kauniiseen Bangtao Beachiin, Patong Beachin vilkkaaseen yöelämään tai ihastelemaan kaupunkia valvovaa Big Buddha -patsasta. Vuokra-autolla liikut paikasta toiseen omien ehtojesi mukaan ja säästyt tinkaamasta taksista tai tuktukista. Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi toivomasi autotyypin helposti ja edullisesti heti lentokentälle saavuttuasi, jotta voit ottaa matkastasi kaiken irti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Phuket Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Phuket Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Phuket Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Phuket Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Phuket Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 149 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,4)
Ajoneuvo
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Phuket Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Phuket Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Phuket Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Phuket Lentoasema

Näytä lisää