Auton vuokraus alueella Phuket

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Phuket

Sixt Autovuokraamo Phuketissa helpottaa matkaasi

Sixt Autovuokraamo Phuketissa helpottaa matkaasi

Autovuokraamomme Phuketissa palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä Sixtillä on jo yli sadan vuoden kokemus 105 eri maassa, ja autokalustomme on aina laadukasta ja uutta. Phuketin saarella tarjoamme käyttöösi kätevät citymaasturit ja edulliset sedanit. Tutustu valikoimaamme netissä ja tee varauksesi etukäteen. Näin varmistat, että saat ajoneuvon käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja palautat sen joustavana ajankohtana. Liikenne Thaimaassa on vasemmanpuolista. Vakuutuksen ottaminen kauttamme kannattaa, sillä ajaminen voi tuntua suomalaiseen verrattuna nopeatahtiselta. Meiltä saat halutessasi myös GPS-navigaattorin, jolloin voit poiketa tunnetuimmista turistikohteista myös rauhallisemmille reiteille. Perheet saavat kauttamme lasten turvaistuimet. Muistathan, että sen sijaan että valitsisit tietyn automallin tai -merkin, voit valita vuokra-autosi kategorian. Autonvuokraus Thaimaassa on joustavaa ja helppoa. Tervetuloa asiakkaaksemme jo tänään!
Vuokra-autolla näet enemmän Phuketissa

Vuokra-autolla näet enemmän Phuketissa

Vuokra-auto Phuketissa on järkevä tapa liikkua, sillä kun sinulla on ajoneuvo käytettävissäsi, vierailet juuri haluamissasi kohteissa oman aikataulusi mukaan. Tämä monen matkaajan suosikkikohde on tunnettu erityisesti hyvistä rannoistaan. Suosituimpia niistä ovat Patong, Karon ja Kata, joissa voit uimisen ja auringonoton lisäksi harrastaa myös monenlaisia vesiurheilulajeja. Vuokra-autollasi etsit halutessasi helposti myös rauhallisemman rannan. Patongin eteläpäästä lähtee pikkutie, joka johtaa kahdelle pikkurannalle, Tri Trangille ja Paradise Beachille. Myös Patongin pohjoispuolelta löytyy lisää autioita, pieniä rantoja. Saaren pääkaupungissa etenkin vanhakaupunki on eksoottinen päiväretkikohde temppeleineen, ruokapaikkoineen ja ostosmahdollisuuksineen. Autonvuokraus Phuketissa mahdollistaa vierailut myös turistialueiden ulkopuolelle. Voit tutustua retkilläsi esimerkiksi kumipuuviljelmiin tai paikalliskulttuuriin. Norsujen kuntoutuskeskuksissa hoidetaan kaltoinkohdeltuja elefantteja. Upeimmat näköalapaikat löydät päätieltä Kata Beachin jälkeen tai saaren eteläisimmästä niemenkärjestä. Saaren itäpuolelta löydät Wat Chaiyataramin, Phuketin suurimman budhhalaistemppelin. Temppelissä säilytetään pyhäinjäännöstä, jonka sanotaan olevan osa Buddhan ruumista. Saarelta löytyy jokaiselle jotain: taidegallerioita, kulttuurishowta, vesipuistoja ja paljon muuta. Autovuokraamomme auttaa sinua tekemään Phuketin matkastasi joustavan, tervetuloa aurinkoiselle paratiisisaarelle!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Phuket
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Phuket?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Phuket sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Phuket.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Phuket?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Phuket. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Phuket

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Phuket?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Phuket?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Phuket?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Phuket

Näytä lisää