Auton vuokraus toimipisteestä Hat Yai Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Hat Yai Lentoasema

Osoite

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong, 90115 Hat Yai, Songkhla, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Hat Yai Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Hat Yain kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Hat Yain kansainvälisellä lentoasemalla

Jos matkakohteenasi on Thaimaan Hat Yai, kannattaa sinun vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Hat Yain kansainväliseltä lentoasemalta. Näin pääset jatkamaan matkaasi heti lentokentälle laskeuduttuasi ja saavutat majapaikkasi ongelmitta. Sixt Autovuokraamo Hat Yain kansainvälisen lentoaseman läheisyydessä tarjoaa käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Hat Yain kansainvälisellä lentoasemalla on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa ja voitkin vuokrata täältä joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit myös lisätä vuokra-autoosi vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin tai räätälöidä vuokra-auton muilla lisävarusteilla juuri omaan matkaasi sopivaksi.
Autonvuokraus Hat Yain kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Hat Yain kansainvälisellä lentoasemalla

Hat Yain kansainväliselle lentokentälle saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt-kylttejä ja autamme sinua hoitamaan autonvuokrauksen noin kilometrin päässä lentokentästä sijaitsevassa toimipisteessämme. Hat Yain kansainvälinen lentoasema, lyhemmin HDY, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Hat Yain keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen noin puoli tuntia. Autonvuokraus Hat Yain kansainvälisen lentoaseman välittömästä läheisyydestä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi. Parhaiten hoidat varauksesi etukäteen joko verkkosivuillamme taikka puhelimitse. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin, jotta voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!
Ota Sixt vuokra-auto allesi ja valloita Hat Yain!

Ota Sixt vuokra-auto allesi ja valloita Hat Yain!

Hat Yai on kaupunki Thaimaassa lähellä Malesian rajaa. Tämä lähes 200 000 tuhannen asukkaan kaupunki on tunnettu erityisesti loistavana shoppailupaikkana. Kaupungin suurimpiin ostoskeskuksiin lukeutuvat muun muassa Diana, Siam Nakharin, Big C sekä Tesco Lotus. Kaikki nämä sijaitsevat noin 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Noin vartin päässä Hat Yaista sijaitsee myös monipuolinen Khlong Hae Floating Market eli toisin sanoen "kelluva tori". Kaupungissa on myös upeita temppeleitä, joista kuuluisin on Hat Yai Naj Temple. Matkaa temppelille on lentokentältä noin 15 minuuttia, ja siellä pääset ihailemaan yhtä maailman suurimmista makaavista patsaista. Perheelliset voivat ajella vaikkapa Songkhla Zoo -eläintarhaan, jonne Sixt vuokra-autolla pääsee kaupungin keskustasta alle tunnissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hat Yai Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hat Yai Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hat Yai Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hat Yai Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Hat Yai Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hat Yai Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hat Yai Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Hat Yai Lentoasema

    Näytä lisää