Auton vuokraus toimipisteestä Udon Thani Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Udon Thani Lentoasema

Osoite

Promprakai road, Moo1,Makkaeng, 41000 Udon Thani, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Udon Thani Lentoasema

Joustavaa autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla

Joustavaa autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla

Asiakaslähtöinen palvelu ja laadukkaat vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Udon Thanin lentoasemalla. Olitpa matkalla työn tai huvin merkeissä, autokalustostamme löytyy sopiva ajopeli allesi. Taloudelliset ja kompaktit viistoperämallit ovat omiaan, jos matkaseuraa tai -laukkuja ei liiemmälti ole. Suuremmassa sedanissa on molemmille reilummin tilaa. Jämäkkä maasturi tarjoaa suorituskykyä ja hyvät maasto-ominaisuudet. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan itsellesi, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Palvelupisteemme löytyy lentoasemalta keskeiseltä paikalta.
Autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla (UTH) viikon jokaisena päivänä

Autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla (UTH) viikon jokaisena päivänä

Kenttä sijaitsee kaupunkia ympäröivän kehätien lounaiskolkassa ja ajomatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Palvelemme sinua lentoasemalla seitsemänä päivänä viikossa, joten voit ottaa yhteyttä Sixtin toimipisteeseen, olitpa liikkeellä minä viikonpäivänä hyvänsä. Muista hyödyntää tarjolla olevat lisäpalvelut. Voit ottaa vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai vuokra-autoon lisäturvaksi kolariturvan. Opastavan GPS-navigaattorin avulla et eksy vierailla mailla. Autonvuokraus Udon Thanin lentoasemalla on huoletonta myös perheen pienimmälle, sillä autovuokraamostamme löytyy vahvistettuja lasten turvaistuimia. Tutustu autokalustoon ja hyödyllisiin lisäpalveluihin verkkosivullamme ja varaa mieluinen vuokra-auto käyttöösi vaikka jo tänään.
Vuokra-autoillen tutustut kaupunkiin kätevästi

Vuokra-autoillen tutustut kaupunkiin kätevästi

Reilun 150 000 asukkaan Udon Thani sijaitsee Thaimaan koillisosassa. Metropolialueella asukkaita on vajaat puoli miljoonaa. Jos kaupungin ja alueen historia kiinnostaa, mielenkiintoinen käyntikohde on keskustan liepeillä oleva kulttuurikeskus. Koko perheen vesipuisto löytyy kehätien pohjoisosasta. Usotel-vesipuistossa on paljon eritasoisia liukumäkiä ja lapsille tarkoitettuja altaita. Päiväretkeä voi suunnitella luoteen suuntaan, sillä reilun tunnin ajomatkan päässä on Phu Phra Batin historiallinen puisto. Laajan puiston alueella on historiallisia kalliomaalauksia ja -veistoksia, pyhäkköjä ja retkeilyyn sopivaa kaunista luontoa. Jos aikaa sekä intoa riittää, matkan jatkuessa luoteen suuntaan vastaan tulee Wat Pha Pu Konin buddhalainen temppelialue. Silmiä hivelevien maisemien ystäville vuokra-auto Udon Thanin lentoasemalta on todellinen nappivalinta. Yksi tällainen kohde on kaakossa 50 kilometrin päässä oleva Red Lotus -järvi. Udon Thanin puisto on oiva paikka viettää rentoa vapaa-aikaa. Prachak-järven laitamilla olevassa puistossa on lasten leikkikenttiä, näyttäviä istutuksia, polkuja, siltoja ja pöytäryhmiä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Udon Thani Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Udon Thani Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Udon Thani Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Udon Thani Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Udon Thani Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 11 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Udon Thani Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Udon Thani Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Udon Thani Lentoasema

    Näytä lisää