Auton vuokraus toimipisteestä Samui Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Samui Lentoasema

Osoite

Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18, 84320 Surat Thani, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Samui Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Samuin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Samuin lentoasemalla

Koe trooppinen KO Samui haluamallasi tavalla vuokraamalla auto heti Samuin lentoasemalle saavuttuasi Sixt Autovuokraamosta. Valikoimassamme ovat vuokra-autot moneen tarpeeseen. Henkilöauto on kätevä ja kompakti vaihtoehto ja farmarissa on tilaa isommallekin porukalle, mutta haastavampaan maastoon valikoimastamme löytyy myös maastureita, joihin mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Vaikka pienen Ko Samuin saaren ajaakin vuokra-autolla ympäri reilussa tunnissa, suosittelemme ottamaan matkaan mukaan lisäpalveluistamme löytyvän GPS-navigaattorin. Lasten kanssa matkustaville löytyy myös vauvan turvaistuin. Sixt vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolariturva. Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Autonvuokraus Samuin lentoasemalla

Autonvuokraus Samuin lentoasemalla

Samuin lentokenttä, lyhennettynä USM, sijaitsee Ko Samuin saaren koillisosassa, noin kahden kilometrin päässä Chawengista. Autonvuokraus Samuin lentoasemalta on kätevä tapa liikkua minne tahansa saarella ja pääset samalla tutustumaan saareen omaan tahtiisi. Sixt Autovuokraamon palvelupiste sijaitsee kätevästi saapuvien lentojen tuloaulassa ensimmäisessä kerroksessa. Vuokra-auton varaus onnistuu helposti etukäteen internetissä ja nouto ja palautus onnistuu hyvin myös palvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.
Koe monipuolinen rantakohde Ko Samui Sixtin vuokra-autolla

Koe monipuolinen rantakohde Ko Samui Sixtin vuokra-autolla

Ko Samui on Siaminlahden ykköskohde ja haastaa suosiollaan jo Phuketin. Ko Samuilla riittää tekemistä niin aktiivilomailijoille kuin auringonpalvojillekin. Ko Samuin saari on kolmanneksi suurin Thaimaan saarista, mutta silti sen verran pieni, että sen kiertää autolla noin tunnissa. Vuokra-auto onkin kätevä tapa kokea trooppinen Samuin saari, jolloin ei tarvitse tingata taksimatkoista tai odotella julkista liikennettä saapuvaksi. Vaikka Ko Samuin saari nauttiikin turistien suosiosta, kätkee se sisäänsä kuitenkin edelleen ihania syrjäisiä paikkoja tutkittavaksi.Ko Samui on ihanteellinen paikka lämmöstä ja vesiurheilusta nauttiville, sillä saaren ilmasto on vuoden ympäri lämmin ja kostea ja sen pitkät rannat tarjoavat oivat puitteet sukeltamiseen ja snorklaukseen. Sixt vuokra-autolla kierrät saarta haluamaasi tahtiin tutustuen esimerkiksi Ang Thongin merikansallispuistoon, tehden päiväretken Big Buddha-patsaalle tai ihastellen Namtok Hin Latin vesiputoista. Aloita upeaan trooppiseen saareen tutustuminen ottamalla ohjelmaan autonvuokraus Samuin lentoasemalla, josta saat Sixt vuokra-auton käyttöösi kätevästi ja edullisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Samui Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Samui Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Samui Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Samui Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Samui Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 22 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Samui Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Samui Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Samui Lentoasema

    Näytä lisää