Auton vuokraus toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Khon Kaen Lentoasema

Osoite

68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped, 40000 Khon Kaen, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Khon Kaen Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Khon Kaenin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Khon Kaenin lentoasemalla

Aloita matkasi Khon Kaenissa hankkimalla vuokra-auto heti lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Valikoimastamme löydät matkallesi sopivan vuokra-auton, tarvitsitpa sitten käyttöösi pienemmän henkilöauton, suuremmalle seurueelle sopivan farmariauton johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, tai haastavampaan maastoon sopivan maasturin. Autonvuokraus Khon Kaenin lentoasemalla toimittaa käyttöösi vuokra-auton, jolla kuljet kätevästi paikasta toiseen ja tutustut Khon Kaeniin sekä sen ympäristöön juuri sinulle sopivaan tahtiin. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme löytyvä GPS-navigaattori auttaa pysymään oikealla reitillä ja perheen pienimmille on myös mahdollista vuokrata turvaistuin. Tämän lisäksi tarjoamme vapaat kilometrit sekä kolariturvan.
Autonvuokraus Khon Kaenin lentoasemalla

Autonvuokraus Khon Kaenin lentoasemalla

Khon Kaenin lentokenttä, lyhennettynä KKC, sijaitsee vain 6 kilometrin päässä kaupungista ja autonvuokraus heti lentokentältä on kätevin tapa päästä kaupunkiin. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät helposti saapuvien lentojen tuloaulasta ensimmäisestä kerroksesta, Exit 2:n vasemmalta puolelta. Vuokra-auton varaat kätevästi internetissä jo ennen matkaasi, jolloin vuokra-auto on odottamassa sinua heti lentokentälle saavuttuasi. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu helposti myös palvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.
Koe eksoottinen Khon Kaen Sixtin vuokra-autolla

Koe eksoottinen Khon Kaen Sixtin vuokra-autolla

Koillis-Thaimaassa sijaitseva Khon Kaen on monipuolinen ja vielä suurimmilta turistimääriltä säästynyt matkakohde. Lämpötila Khon Kaenissa hellii lämmöstä nauttivia, kun päivälämpötila pysyy useimmiten 30 asteen molemmin puolin eikä laske alle 20 asteen edes öisin. Kaupungin alueella on järviä, joiden rannoilta löytyy myös hiekkarantoja, mutta uimisesta haaveilevan matkailijan on syytä valita hotelli, josta löytyy uima-allas.Kaupungissa ja sen lähialueilla riittää nähtävää, joihin on helppo tutustua Sixt vuokra-autolla juuri omaan tahtiin, silloin kuin se itselle sopii. Tutustu esimerkiksi Nong Wangin ja Wat Thung Setthin temppeleihin tai hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde ihasetelemaan alueen upeita kansallispuistoja. Niin lapsille kuin aikuisillekin riittää ihmeteltävää Phu Wiangin Dinousaurusmuseossa, joka sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Khon Kaenista ja löytyypä Khon Kaenin alueelta myös mahdollisuus boulderointiin kiipeilystä kiinnostuneille. Maukkaasta ja aidosta thaimaalaisesta ruuasta pääsee nauttimaan Khon Kaenin päivä- ja yömarkkinoilla. Autonvuokraus Khon Kaenin lentoasemalla tuo matkaan ihanaa vapautta ja Sixt Autovuokraamo toimittaakin käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton edullisesti ja luotettavasti heti lentokentälle saavuttuasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Khon Kaen Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 10 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Khon Kaen Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Khon Kaen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Khon Kaen Lentoasema

    Näytä lisää