Auton vuokraus toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Chiang Mai Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Chiang Mai Lentoasema

Osoite

Sanambin Road, Moo.3,Suthep, 50200 Chiang Mai, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Chiang Mai Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Mikäli matkasi määränpäänä on Chiang Mai Thaimaassa, kaupungin lentoaseman Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti alakerran tuloaulasta, joten autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla on mitä vaivattominta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Loistavalla etäisyydellä Chiang Main kaupungista sijaitseva Chiang Main kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä CNX, sijaitsee ainoastaan 12 kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin 20 minuuttia. Vuokra-auto vie sinut siis hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Otathan rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun! Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua jokaisena viikonpäivänä.
Koe Thaimaa kokonaan uudesta näkökulmasta Sixt vuokra-autolla

Koe Thaimaa kokonaan uudesta näkökulmasta Sixt vuokra-autolla

Thaimaan toiseksi suurin kaupunki Chiang Mai sijaitsee noin 700 kilometriä pohjoiseen Bangkokista. Chiang Main legendaariset yömarkkinat avautuvat joka ilta vanhan kaupungin ja joen välille Thanon Chang Khlan kadulle ja sen ympäristöön. Täältä kaikki matkaajat löytävät varmasti jotain kotiin viemisiä. Chiang Mai on tunnettu myös erilaisista aktiviteeteista, ja täällä voitkin lähteä esimerkiksi Night Safari -yösafarille taikka Flight of the Gibbon -viidakkosafarille, jossa reissaaja pääsee leijailemaan puusta puuhun gibboniapinan tavoin.Ehdottomasti vierailunarvoisia ovat myös kaupungin pyhimmät ja upeimmat buddhalaistemppelit: Wat Phra Singh, Wat Chedi Luang ja Wat Chiang Man. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla vuokra-auton, jonka ansiosta vierailu kiehtovissa nähtävyyksissä sekä matkat erilaisiin aktiviteetteihin onnistuvat kokonaan oman aikataulusi mukaisesti. Toimiva vuokra-auto mahdollistaa myös sen, että näet ja koet viihtyisää kaupunkia sekä sen ympäristöä maksimaalisen määrän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chiang Mai Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 80 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chiang Mai Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chiang Mai Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chiang Mai Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Chiang Mai Lentoasema

    Näytä lisää