Auton vuokraus toimipisteestä Surat Thani Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Surat Thani Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Surat Thani Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Surat Thani Lentoasema

Osoite

Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73, 84130 Surat Thani, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Surat Thani Lentoasema

Sixt Autovuokraamo on helppo löytää Surat Thanin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo on helppo löytää Surat Thanin lentoasemalla

Thaimaan matkallasi löydät Sixt Autovuokraamon Surat Thanin lentoasemalla tuloaulasta poistuessasi oikealta puolelta. Saat Sixtiltä käyttöösi niin henkilöautot ja farmarit kuin maasturitkin. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla sujuu näppärästi ystävällisen henkilökuntamme avustuksella, mutta voit varata vuokra-auton jo ennen matkaasi verkkosivuiltamme. Voit samalla lisätä varaukseesi lisäpalveluita, kuten toisen kuljettajan, automaattivaihteiston tai vapaat kilometrit. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Meillä Sixtillä on tärkeää, että autonvuokrauksesi Surat Thanin lentoasemalla sujuu mahdollisimman vaivattomasti, jotta pääset nauttimaan matkastasi sujuvasti. Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä.
Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla - vuokra-autolla Thaimaan lomasaarille

Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla - vuokra-autolla Thaimaan lomasaarille

Surat Thanin lentoasema, URT, sijaitsee noin 21 km länteen Surat Thanin kaupungista, joka on Surat Thanin provinssin pääkaupunki Thaimaassa. Lentoasema on siviililentojensa lisäksi Thaimaan Kuninkaallisten lentojoukkojen tukikohta. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla mahdollistaa huristamaan vuokra-autolla kentältä kaupunkiin noin puolessa tunnissa ja pääset siten sutjakkaasti nauttimaan kaupungin antimista. Voit myös jatkaa matkaasi lähellä sijaitseville lomasaarille, esimerkiksi Ko Samuille, jonne ajaa noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Vuokra-autolla pääset tutustumaan myös Thaimaan kauniiseen vuoristoon, rannoille ja kaupunkeihin mukavasti juuri omaan tahtiisi.
Koe portti lomasaarille ja kaupankäynnin keskus vuokra-autolla

Koe portti lomasaarille ja kaupankäynnin keskus vuokra-autolla

Surat Thani tarkoittaa thain kielellä hyvien ihmisten kaupunkia, joka sai nimensä Kuningas Vajiravudhinilta (Rama V) paikallisten uskollisen buddhalaisuuden ansiosta. Kaupunki on vilkas paikallisen kaupankäynnin keskus, jonka sataman kautta kulkeutuu paljon provinssin tuotteita, kuten esimerkiksi kumi ja kookospähkinät. Surat Thani toimii suurimmalle osalle matkailijoista lähinnä porttina lomasaarille Ko Samuihin, Ko Taoon ja Ko Pha Nganiin, mutta kaupungissa on saatavilla myös hyvää paikallista katuruokaa ja värikkäät temppelit ja kaupat tarjoavat kiinnostavia tutkimuksen kohteita. Surat Thanissa on myös vilkas iltatori, josta voi ostaa paikallisia ruoka-annoksia ja viettää iltaa. Khao Sokin kansallispuistossa voit tutustua paikalliseen, kauniiseen luontoon. Surat Thai City Pillar Shrine on kaunis temppeli, etenkin valaistuna yöaikaan. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalta on kelpo tapa tutustua Thaimaahan, koska sen ansiosta sinun ei tarvitse murehtia paikallisen liikenteen aikatauluista ja vuokra-auton palauttaminen takaisin lentoasemalle sujuu sekin ilman murheita.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Surat Thani Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Surat Thani Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Surat Thani Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Surat Thani Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Surat Thani Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 11 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Surat Thani Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Surat Thani Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Surat Thani Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Surat Thani Lentoasema

    Näytä lisää