Autonvuokraus
Chiang Mai Lentoasema
Piilota
Thaimaa // Chiang Mai // Chiang Mai Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chiang Mai Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai TH +66-875128333
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CNX
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Mikäli matkasi määränpäänä on Chiang Mai Thaimaassa, kaupungin lentoaseman Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti alakerran tuloaulasta, joten autonvuokraus Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla on mitä vaivattominta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Loistavalla etäisyydellä Chiang Main kaupungista sijaitseva Chiang Main kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä CNX, sijaitsee ainoastaan 12 kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin 20 minuuttia. Vuokra-auto vie sinut siis hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Otathan rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun! Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua jokaisena viikonpäivänä.

Koe Thaimaa kokonaan uudesta näkökulmasta Sixt vuokra-autolla

Thaimaan toiseksi suurin kaupunki Chiang Mai sijaitsee noin 700 kilometriä pohjoiseen Bangkokista. Chiang Main legendaariset yömarkkinat avautuvat joka ilta vanhan kaupungin ja joen välille Thanon Chang Khlan kadulle ja sen ympäristöön. Täältä kaikki matkaajat löytävät varmasti jotain kotiin viemisiä. Chiang Mai on tunnettu myös erilaisista aktiviteeteista, ja täällä voitkin lähteä esimerkiksi Night Safari -yösafarille taikka Flight of the Gibbon -viidakkosafarille, jossa reissaaja pääsee leijailemaan puusta puuhun gibboniapinan tavoin.

Ehdottomasti vierailunarvoisia ovat myös kaupungin pyhimmät ja upeimmat buddhalaistemppelit: Wat Phra Singh, Wat Chedi Luang ja Wat Chiang Man. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Chiang Main kansainvälisellä lentoasemalla vuokra-auton, jonka ansiosta vierailu kiehtovissa nähtävyyksissä sekä matkat erilaisiin aktiviteetteihin onnistuvat kokonaan oman aikataulusi mukaisesti. Toimiva vuokra-auto mahdollistaa myös sen, että näet ja koet viihtyisää kaupunkia sekä sen ympäristöä maksimaalisen määrän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chiang Mai Lentoasema CNX Sanambin Road, Moo.3,Suthep 50200 Chiang Mai 18.769266, 98.968647 +66-875128333

Sixt-toimipiste Chiang Mai Lentoasema CNX

Sanambin Road, Moo.3,Suthep
50200 Chiang Mai
 
Puhelinnro +66-875128333

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service