Autonvuokraus
Samui Lentoasema
Piilota
Thaimaa // Ko Samui // Samui Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Samui Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani TH +66-875108666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: USM
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Samuin lentoasemalla

Koe trooppinen KO Samui haluamallasi tavalla vuokraamalla auto heti Samuin lentoasemalle saavuttuasi Sixt Autovuokraamosta. Valikoimassamme ovat vuokra-autot moneen tarpeeseen. Henkilöauto on kätevä ja kompakti vaihtoehto ja farmarissa on tilaa isommallekin porukalle, mutta haastavampaan maastoon valikoimastamme löytyy myös maastureita, joihin mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Vaikka pienen Ko Samuin saaren ajaakin vuokra-autolla ympäri reilussa tunnissa, suosittelemme ottamaan matkaan mukaan lisäpalveluistamme löytyvän GPS-navigaattorin. Lasten kanssa matkustaville löytyy myös vauvan turvaistuin. Sixt vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolariturva. Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Autonvuokraus Samuin lentoasemalla

Samuin lentokenttä, lyhennettynä USM, sijaitsee Ko Samuin saaren koillisosassa, noin kahden kilometrin päässä Chawengista. Autonvuokraus Samuin lentoasemalta on kätevä tapa liikkua minne tahansa saarella ja pääset samalla tutustumaan saareen omaan tahtiisi. Sixt Autovuokraamon palvelupiste sijaitsee kätevästi saapuvien lentojen tuloaulassa ensimmäisessä kerroksessa. Vuokra-auton varaus onnistuu helposti etukäteen internetissä ja nouto ja palautus onnistuu hyvin myös palvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

Koe monipuolinen rantakohde Ko Samui Sixtin vuokra-autolla

Ko Samui on Siaminlahden ykköskohde ja haastaa suosiollaan jo Phuketin. Ko Samuilla riittää tekemistä niin aktiivilomailijoille kuin auringonpalvojillekin. Ko Samuin saari on kolmanneksi suurin Thaimaan saarista, mutta silti sen verran pieni, että sen kiertää autolla noin tunnissa. Vuokra-auto onkin kätevä tapa kokea trooppinen Samuin saari, jolloin ei tarvitse tingata taksimatkoista tai odotella julkista liikennettä saapuvaksi. Vaikka Ko Samuin saari nauttiikin turistien suosiosta, kätkee se sisäänsä kuitenkin edelleen ihania syrjäisiä paikkoja tutkittavaksi.

Ko Samui on ihanteellinen paikka lämmöstä ja vesiurheilusta nauttiville, sillä saaren ilmasto on vuoden ympäri lämmin ja kostea ja sen pitkät rannat tarjoavat oivat puitteet sukeltamiseen ja snorklaukseen. Sixt vuokra-autolla kierrät saarta haluamaasi tahtiin tutustuen esimerkiksi Ang Thongin merikansallispuistoon, tehden päiväretken Big Buddha-patsaalle tai ihastellen Namtok Hin Latin vesiputoista. Aloita upeaan trooppiseen saareen tutustuminen ottamalla ohjelmaan autonvuokraus Samuin lentoasemalla, josta saat Sixt vuokra-auton käyttöösi kätevästi ja edullisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Samui Lentoasema USM Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18 84320 Surat Thani 9.547596, 100.063098 +66-875108666

Sixt-toimipiste Samui Lentoasema USM

Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
84320 Surat Thani
 
Puhelinnro +66-875108666

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service