Autonvuokraus
Krabi
Piilota
Thaimaa // Krabi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Krabi

Sixt Autovuokraamo Krabilla on valmiina palvelemaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu laadukkaaseen ajoneuvovalikoimaamme netissä ja valitse juuri sinun matkaasi parhaiten soveltuva vuokra-auto. Tarjoamme käyttöösi eri automerkkien sedan-malleja, jotka ovat aina mallistonsa uusimpia. Kun varaat vuokra-autosi Krabin matkalle netissä etukäteen varmistat sen, että pääset aloittamaan matkasi joustavasti heti maahan saavuttuasi. Tervetuloa, autonvuokraus Krabilla on kauttamme helppoa ja joustavaa!

 
 • Krabi Int. Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kauttamme saat myös lisäpalvelut

Ajoneuvon lisäksi voit varata kauttamme myös monipuoliset lisälaitteet ja -palvelut, joita ovat esimerkiksi GPS-navigaattorit sekä lasten turvaistuimet. Vakuutus on järkevää ottaa vieraassa maassa ajaessa. Huomaathan, että tietyn automerkin tai -mallin sijaan voit valita vuokra-autosi kategorian. Muistathan myös, että tarvitset kansainvälisen ajokortin ajaessasi Thaimaassa. Autonvuokraus Krabilla on helppoa ja tuo matkaasi joustavuutta, kun et ole riippuvainen yhteiskuljetuksista tai julkisista liikenneaikatauluista. Vuokraamalla ajoneuvon Sixtin kautta voit luottaa siihen, että käytössäsi ovat mallistonsa uusimmat ja turvalliset ajoneuvot. Vuonna 1912 perustettu firmamme toimii jo yli sadassa maassa, joten voit luottaa vankkaan ammattitaitoomme.

Vuokra-autolla liikut haluamissasi kohteissa omassa tahdissasi

Saari on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, mutta myös alueen pienet saaret, korallit ja vesiputoukset viehättävät veden ystävää. Rantoja on yli sadan kilometrin pituudelta, ja kun sinulla on vuokra-auto Krabilla käytössäsi, kierrät ne vaikka kaikki. Suosittujen turistirantojen lisäksi voit löytää rannan, jossa olet sen ainoa vierailija. Sukellusta ja snorklausta harrastava saattaa haluta poiketa tunnetuissa sukelluspaikoissa, joita ovat Anemone Reef ja Shark Point. Krabin kaupunki, Krabi Town, on shoppailijan unelmakohde. Sieltä löydät Vogue-tavaratalon ja vuokra-autollasi ajat helposti hieman kaupungin ulkopuolella olevaan Tesco Lotus -ostoskeskukseen. Jos haluat tutustua paikalliseen elämään, kaupungista löydät myös useita viehättäviä temppeleitä ja värikkäitä markkina-alueita. Alueen varsinainen rantalomakeskus on Ao Nang, jonka pitkällä rantakadulla voit viettää päiväsi markkinakojuja ja thai-ravintoloita kierrellen. Tervetuloa viehättävään Thaimaahan, autovuokraamomme Krabilla on valmiina auttamaan sinua näkemään enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service