Auton vuokraus toimipisteestä Rayong

 

Ohjeet toimipisteeseen Rayong

Osoite

Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27, 21140 Rayong, Thaimaa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:30 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Rayong

Rayong tutuksi Sixt Autovuokraamon kautta

Rayong tutuksi Sixt Autovuokraamon kautta

Rayongin-toimipisteestä löydät matkallesi Sixtin luotettavan ja edullisen vuokra-auton ja hoidat autonvuokrauksen nopeasti asiantuntevan henkilökuntamme ansiosta. Sijaintimme Rayongin teollisuusalueella on erityisen kätevä alueelle työmatkalle tulleelle henkilölle, mutta vuokra-auton noudettuasi myöskään Pattayan upeat rannat ja nähtävyydet ovat vain alle tunnin ajomatkan päässä. Valittavanasi on henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Yksin matkaavalle työmatkalaiselle tai kaksin reissussa oleville matkaajille taloudellinen henkilöauto voi olla kooltaan ja ominaisuuksiltaan hyvä valinta. Isompi porukka kaipaa enemmän tilaa niin ihmisille kuin matkatavaroillekin, jolloin tilava farmari on toimiva ratkaisu vuokra-autoksi. Jos haaveilet ajamisesta muillakin kuin pelkillä valtateillä ja haluat ajoneuvoltasi kovaa suorituskykyä, kannattaa valita tehoa ja tyyliä tarjoava maasturimme. Tutustu Sixt Autovuokraamo Rayongin toimipisteestä vuokrattaviin ajoneuvoihin verkkosivuillamme tai soita asiakaspalveluumme, joka on aina valmiina vastaamaan autonvuokrausta koskeviin kysymyksiin.
Kätevää autonvuokrausta Rayongin Sixt-toimipisteessä

Kätevää autonvuokrausta Rayongin Sixt-toimipisteessä

Ajoneuvomme ovat ilmastoituja, joten ajelet miellyttävästi Thaimaan lämmössä, ja koska tarjoamme vapaat ajokilometrit, voit hyvillä mielin lähteä pidemmällekin automatkalle, varsinkin kun tarjoamme perusvuokrahintaan kuuluvana myös lisäkuljettajapalvelun eli voit nimetä matkalle toisen kuskin, jonka kanssa voi ratin takana vaihdella ongelmitta kesken matkan. Kaikki ajoneuvomme ovat uutuuksia suosituilta automerkeiltä, joten ajaminen on turvallista ja luotettavaa. Meillä on myös joitain lisäpalveluita, jotka voit lisätä varaukseesi samalla, kun teet varausta vuokra-autosta. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon, että emme pysty lupaamaan tiettyä automallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Suosittelemme ottamaan lisäpalveluksi navigaattorin, jos olet lähdössä vieraille teille tai haluat löytää parhaat reitit määränpäähän, säästät näin aikaa ja vaivaasi, etkä päädy ajamaan turhaan ylimääräistä. Onko perheenne mukana pieni vauva? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa lisäpalveluksi vauvan turvakaukalo, jolla pidät huolen siitä, että kaikista tärkein on turvattu. Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rayong

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rayong.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rayong?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rayong?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rayong syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rayong

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rayong?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rayong

    Näytä lisää