Autonvuokraus
Surat Thani Lentoasema
Piilota
Thaimaa // Surat Thani // Surat Thani Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Surat Thani Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
  84130 Surat Thani TH +66-814536611
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: URT
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo on helppo löytää Surat Thanin lentoasemalla

Thaimaan matkallasi löydät Sixt Autovuokraamon Surat Thanin lentoasemalla tuloaulasta poistuessasi oikealta puolelta. Saat Sixtiltä käyttöösi niin henkilöautot ja farmarit kuin maasturitkin. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla sujuu näppärästi ystävällisen henkilökuntamme avustuksella, mutta voit varata vuokra-auton jo ennen matkaasi verkkosivuiltamme. Voit samalla lisätä varaukseesi lisäpalveluita, kuten toisen kuljettajan, automaattivaihteiston tai vapaat kilometrit. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Meillä Sixtillä on tärkeää, että autonvuokrauksesi Surat Thanin lentoasemalla sujuu mahdollisimman vaivattomasti, jotta pääset nauttimaan matkastasi sujuvasti. Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä.

Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla - vuokra-autolla Thaimaan lomasaarille

Surat Thanin lentoasema, URT, sijaitsee noin 21 km länteen Surat Thanin kaupungista, joka on Surat Thanin provinssin pääkaupunki Thaimaassa. Lentoasema on siviililentojensa lisäksi Thaimaan Kuninkaallisten lentojoukkojen tukikohta. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalla mahdollistaa huristamaan vuokra-autolla kentältä kaupunkiin noin puolessa tunnissa ja pääset siten sutjakkaasti nauttimaan kaupungin antimista. Voit myös jatkaa matkaasi lähellä sijaitseville lomasaarille, esimerkiksi Ko Samuille, jonne ajaa noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Vuokra-autolla pääset tutustumaan myös Thaimaan kauniiseen vuoristoon, rannoille ja kaupunkeihin mukavasti juuri omaan tahtiisi.

Koe portti lomasaarille ja kaupankäynnin keskus vuokra-autolla

Surat Thani tarkoittaa thain kielellä hyvien ihmisten kaupunkia, joka sai nimensä Kuningas Vajiravudhinilta (Rama V) paikallisten uskollisen buddhalaisuuden ansiosta. Kaupunki on vilkas paikallisen kaupankäynnin keskus, jonka sataman kautta kulkeutuu paljon provinssin tuotteita, kuten esimerkiksi kumi ja kookospähkinät. Surat Thani toimii suurimmalle osalle matkailijoista lähinnä porttina lomasaarille Ko Samuihin, Ko Taoon ja Ko Pha Nganiin, mutta kaupungissa on saatavilla myös hyvää paikallista katuruokaa ja värikkäät temppelit ja kaupat tarjoavat kiinnostavia tutkimuksen kohteita. Surat Thanissa on myös vilkas iltatori, josta voi ostaa paikallisia ruoka-annoksia ja viettää iltaa. Khao Sokin kansallispuistossa voit tutustua paikalliseen, kauniiseen luontoon. Surat Thai City Pillar Shrine on kaunis temppeli, etenkin valaistuna yöaikaan. Autonvuokraus Surat Thanin lentoasemalta on kelpo tapa tutustua Thaimaahan, koska sen ansiosta sinun ei tarvitse murehtia paikallisen liikenteen aikatauluista ja vuokra-auton palauttaminen takaisin lentoasemalle sujuu sekin ilman murheita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Surat Thani Lentoasema URT Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73 84130 Surat Thani 9.135105, 99.142299 +66-814536611

Sixt-toimipiste Surat Thani Lentoasema URT

Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
84130 Surat Thani
 
Puhelinnro +66-814536611

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service