Autonvuokraus
Ubon Ratchathani
Piilota
Thaimaa // Ubon Ratchathani
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ubon Ratchathani

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Ubon Ratchathanissa! Paikallisen toimipisteemme laaja valikoima kattaa tilavat farmarit, jykevät maasturit sekä henkilöautot. Palvelemme sinua kaikkiin autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 
 • Ubon Ratchathani Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Thepyotee Road
  34000 Muang

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Ubon Ratchathanissa tarjoaa monipuolisesti lisäpalveluja

Autonvuokrauksen toimispisteemme Ubon Ratchathanissa tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja kattavan valikoiman vuokra-autoja tarpeeseen kuin tarpeeseen. Laaja valikoimamme sisältää paljon tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä mallia, vaan voimme valikoida vuokra-auton haluamasi kategorian perusteella. Autonvuokraus Ubon Ratchathanissa sujuu vaivattomasti ja sujuvasti piipahtamalla toimipisteessämme, olipa kyseessä sitten yritys- tai vapaa-ajan matka. Laaja autokalustomme sisältää kattavat perusvarusteet, esimerkiksi ilmastoinnin ja vakuutuksen. Halutessasi saatavilla on myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten MP3-soitin, navigaattori, vakionopeudensäädin ja lastenistuin. Tarkempaa tietoa autovalikoimastamme ja tarjouksistamme löydät verkkosivuiltamme, ja asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

Vuokra-autolla Ubon Ratchathani näyttää enemmän

Autonvuokraus Ubon Ratchathanissa tarjoaa mahdollisuuden nauttia tästä Thaimaan vähemmän tunnetusta paratiisista vapaasti ja spontaanisti. Kaupunki ja sen lähistö luovat henkeäsalpaavat puitteet autoilulle ja matkailulle, ja nähtävää riittää pidemmällekin reissulle. Thaimaan Grand Canyoniksikin kutsuttu alue on näkemisen arvoinen, ja koska se on väkiluvultaan pieni, on se helpointa valloittaa autoillen. Luonto ja jylhät maisemat ovat Ubon Ratchathanin vetonaula, ja alueella matkaillessaan kannattaakin vierailla esimerkiksi Bok Luekin lumoavalla vesiputouksella tai Ubonin pienessä ja luonnollisessa eläintarhassa. Ruokaa ja kulinarismia rakastaville Rachabutin yömarkkinat ruokakojuineen ovat varma valinta, ja Central Plaza Ubon Ratchathanin ostoskeskuksen lukemattomat ravintolat varmasti mieluisa määränpää. Alue myös suorastaan kuhisee temppeleitä, ja niistä suosituimpia lienevät Wat Phra That Nong Buanin kultainen pyramidi sekä lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Wat Nong Pah Pong. Ubon Ratchathanin koillisen sijainnin vuoksi vuokra-autolla pääset helposti tutkimaan maan vähemmän koluttuja kolkkia ja luot matkastasi itsesi näköisen elämyksen. Hanki siis matkaasi helpottamaan vuokra-auto ja aloita omanlaisesi seikkailu kauniissa maisemissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service