Autonvuokraus
Ubon Ratchathani Lentoasema
Piilota
Thaimaa // Ubon Ratchathani // Ubon Ratchathani Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ubon Ratchathani Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Thepyotee Road
  34000 Muang TH +66-922231296
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UBP
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ubon Ratchathanin lentoasemalla

Ubon Ratchathanin lentoasema ja Sixtin autonvuokraus helpottavat niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin liikennöintiä. Autovalikoimamme kattaa niin kätevät kaupunkiautot, sedanit, maastoautot kuin nelivedotkin. Löydät toimipisteemme lentoaseman saapuvien aulasta ensimmäisestä kerroksesta, kun käännyt vasemmalle heti laukkuhihnan jälkeen. Sijaitsemme vasemmalla puolella heti ennen uloskäyntiä. Autonvuokrauksemme Ubon Ratchathanin lentoasemalla palvelee sinua joustavin aukioloajoin.

Auton vuokraaminen hoituu joko netissä tai puhelimitse

Tämä kansainvälinen lentoasema, UBP, sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella. Sen vuoksi vuokra-auto Ubon Ratchathanin lentoasemalla on helpoin ja paras vaihtoehto liikkua kaupunkiin. Vuokraa auto etukäteen kätevästi nettisivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme. Vuokraan kannattaa liittää myös tarvittavia lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja ja kaiken kattava vakuutus. On kuitenkin huomioitava, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Autonvuokraus Ubon Ratchathanin lentoasemalla tekee lomastasi huomattavasti helpompaa.

Upeita rantoja ja houkuttelevia museoita

Thaimaa ihastuttaa monia suomalaisia. Kuitenkin pääkaupunki Bangkok sekä lomakohteet Phuket ja Koh Samui ovat jo hyvin tuttuja kohteita monelle ja näiden kohteiden rinnalle etsitäänkin nyt uusia kohteita. Ubon Ratchathani on yksi näistä uusimmista kohteista niin rantalomaa hakeville kuin kulttuurista kiinnostuneillekin. Kaupungin tärkein nähtävyys on Wat Phrathat Nong Bua. Se on buddhalainen temppeli, jossa suurin osa kaupungissa vierailevista turisteista käykin. Toinen kiinnostava temppeli on Wat Nong Pah Pong. Jos haluat nähdä paljon muutakin, Sixtin vuokra-auto on loistava keino päästä tutustumaan muihinkin kohteisiin. Voit tehdä päiväretkiä kohteiden monille rannoille, jotka houkuttelevat palvomaan aurinkoa. Kaupunki sijaitsee myös lähellä Laosin rajaa, joten sinnekin voi ajaa vuokra-autolla. Muista vain kertoa, jos aiot ylittää toisen valtion rajan. Autonvuokraus Ubon Ratchathanin lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan Aasiaa laajemminkin. Se on paras vaihtoehto silloin, kun et halua vain kulkea kaupungin keskustassa tärkeimpiä nähtävyyksiä katsomassa. Voit siis tehdä lomastasi rennomman helposti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ubon Ratchathani Lentoasema UBP Thepyotee Road 34000 Muang 15.247214, 104.870381 +66-922231296

Sixt-toimipiste Ubon Ratchathani Lentoasema UBP

Thepyotee Road
34000 Muang
 
Puhelinnro +66-922231296

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service