Autonvuokraus
Udon Thani Lentoasema
Piilota
Thaimaa // Udon Thani // Udon Thani Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Udon Thani Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani TH +66-880029008
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UTH
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 

Joustavaa autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla

Asiakaslähtöinen palvelu ja laadukkaat vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Udon Thanin lentoasemalla. Olitpa matkalla työn tai huvin merkeissä, autokalustostamme löytyy sopiva ajopeli allesi. Taloudelliset ja kompaktit viistoperämallit ovat omiaan, jos matkaseuraa tai -laukkuja ei liiemmälti ole. Suuremmassa sedanissa on molemmille reilummin tilaa. Jämäkkä maasturi tarjoaa suorituskykyä ja hyvät maasto-ominaisuudet. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan itsellesi, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Palvelupisteemme löytyy lentoasemalta keskeiseltä paikalta.

Autonvuokrausta Udon Thanin lentoasemalla (UTH) viikon jokaisena päivänä

Kenttä sijaitsee kaupunkia ympäröivän kehätien lounaiskolkassa ja ajomatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Palvelemme sinua lentoasemalla seitsemänä päivänä viikossa, joten voit ottaa yhteyttä Sixtin toimipisteeseen, olitpa liikkeellä minä viikonpäivänä hyvänsä. Muista hyödyntää tarjolla olevat lisäpalvelut. Voit ottaa vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai vuokra-autoon lisäturvaksi kolariturvan. Opastavan GPS-navigaattorin avulla et eksy vierailla mailla. Autonvuokraus Udon Thanin lentoasemalla on huoletonta myös perheen pienimmälle, sillä autovuokraamostamme löytyy vahvistettuja lasten turvaistuimia. Tutustu autokalustoon ja hyödyllisiin lisäpalveluihin verkkosivullamme ja varaa mieluinen vuokra-auto käyttöösi vaikka jo tänään.

Vuokra-autoillen tutustut kaupunkiin kätevästi

Reilun 150 000 asukkaan Udon Thani sijaitsee Thaimaan koillisosassa. Metropolialueella asukkaita on vajaat puoli miljoonaa. Jos kaupungin ja alueen historia kiinnostaa, mielenkiintoinen käyntikohde on keskustan liepeillä oleva kulttuurikeskus. Koko perheen vesipuisto löytyy kehätien pohjoisosasta. Usotel-vesipuistossa on paljon eritasoisia liukumäkiä ja lapsille tarkoitettuja altaita. Päiväretkeä voi suunnitella luoteen suuntaan, sillä reilun tunnin ajomatkan päässä on Phu Phra Batin historiallinen puisto. Laajan puiston alueella on historiallisia kalliomaalauksia ja -veistoksia, pyhäkköjä ja retkeilyyn sopivaa kaunista luontoa. Jos aikaa sekä intoa riittää, matkan jatkuessa luoteen suuntaan vastaan tulee Wat Pha Pu Konin buddhalainen temppelialue. Silmiä hivelevien maisemien ystäville vuokra-auto Udon Thanin lentoasemalta on todellinen nappivalinta. Yksi tällainen kohde on kaakossa 50 kilometrin päässä oleva Red Lotus -järvi. Udon Thanin puisto on oiva paikka viettää rentoa vapaa-aikaa. Prachak-järven laitamilla olevassa puistossa on lasten leikkikenttiä, näyttäviä istutuksia, polkuja, siltoja ja pöytäryhmiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Udon Thani Lentoasema UTH Promprakai road, Moo1,Makkaeng 41000 Udon Thani 17.384158, 102.786444 +66-880029008

Sixt-toimipiste Udon Thani Lentoasema UTH

Promprakai road, Moo1,Makkaeng
41000 Udon Thani
 
Puhelinnro +66-880029008

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service