Autonvuokraus
Ostrava Lentoasema
Piilota
Tsekki // Ostrava // Ostrava Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ostrava Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mosnov 401
  742 51 Mosnov CZ +420-727812437
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OSR
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:30
 
 24 h palautus

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla

Monipuolinen autovalikoima odottaa sinua Sixt Autovuokraamossa Ostravan lentoasemalla. Voit valita käyttöösi tarpeittesi mukaisen vuokra-auton niin työ- kuin lomamatkallakin. Yksin matkustaville ja pariskunnille on tarjolla näppäriä hatchback-malleja. Perheellisten ykkösvalinta on suurempi sedan tai tilava farmari. Jos haluat vuokra-autoltasi edustavuutta ja ripauksen luksusta, ajokkisi on premium-luokan sedan tai maasturi. Voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Toimipisteemme sijaitsee terminaalirakennuksessa ja löydät perille helposti opasteiden avulla.

Joustavaa autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla (OSR)

Leos Janacekin lentoaseman nimellä tunnettu kenttä on kaupungin eteläpuolella 20 kilometrin päässä. Sixt Autovuokraamo palvelee myös keskustassa rautatieasemalla ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton sinne. Sekä nouto että palautus onnistuvat aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen avulla autonvuokraus Ostravan lentoasemalta on entistäkin vaivattomampaa. Kätevä GPS-navigaattori on oiva apu vieraassa kaupungissa eikä lisäkuljettajan nimeäminenkään ole hassumpi idea. Vakuutukseen saa edullisesti lisäturvaksi muun muassa rengas-, lasi- ja kolariturvan. Perheen takapenkkiläisiä ajatellen vuokra-autoon Ostravan lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo sekä lasten turvaistuimia ja istuinkorokkeita.

Tutustu mielenkiintoisiin kohteisiin kätevästi vuokra-autolla

1200-luvulla perustettu Ostrava sijaitsee Itäisessä Tekissä Puolan rajan tuntumassa. Useiden Oder-joen sivuhaarojen yhtymäkohdassa sijaitseva kaupunki on tunnettu erityisesti hiili- ja terästeollisuudestaan. Keskustan itäpuolella olevassa Michal Mine -kaivosmuseossa voi tutustua kaupungin pääelinkeinon historiaan. Jos teollisuus kiinnostaa, matkaa voi jatkaa Bolt Toweriin, jossa aiheena on metalliteollisuus. Keskustan kaupunginmuseo esittelee laajemmin alueen historiaa ja mielenkiintoisessa rautatiemuseossa on esillä sekä pienoismalleja että käytöstä poistettua kiskokalustoa. Vuokra-autolla on helppo hurauttaa vartin matka kaupungin eläintarhaan. Puistomaisella alueella on eläinten lisäksi kasvitieteellinen puutarha, lasten leikkialue ja erityisesti perheen pienimmille suunnattu kotieläinpiha. Esihistoriallisiin eläimiin voi törmätä hieman vähemmän elävässä muodossa 20 kilometrin päässä olevassa DinoParkissa. Sisäpuuhapuisto Funpark Zirafa tarjoaa tekemistä sadepäivien ratoksi. Viereinen yli 100 000 neliön ostoskeskus on shoppailijan paratiisi, jossa päivä tai pari ei riitä kierroksen tekemiseen. Ostravice-joen rantamaisemissa oleva Miniuni-miniatyyrimaailma on mielenkiintoinen käyntikohde etenkin kesäaikaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ostrava Lentoasema OSR Mosnov 401 742 51 Mosnov 49.695514, 18.120895 +420-727812437

Sixt-toimipiste Ostrava Lentoasema OSR

Mosnov 401
742 51 Mosnov
 
Puhelinnro +420-727812437

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service