Auton vuokraus toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Ostrava-Svinov Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Ostrava-Svinov Rautatieasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Ostrava-Svinov Rautatieasema toimipaikkaan

Osoite

Peterkova 1, 721 00 Ostrava, Tsekki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Ostrava-Svinov Rautatieasema

Nauti matkasta enemmän Sixtin vuokra-auton kyydissä Tsekissä

Nauti matkasta enemmän Sixtin vuokra-auton kyydissä Tsekissä

Jos haaveissa siintää tutustuminen kohteeseen laajemmin omien aikataulujen mukaisesti, kannattaa suunnata kohti Sixt Autovuokraamo Ostrava Svinov Rautatieasemaa. Toimipisteemme löydät Tsekistä, Ostravan kaupungin rautatieaseman yhteydestä, joten voit napata oman vuokra-autosi mukaan vaikka suoraan junalla kaupunkiin saapuessa. Ostravan keskustasta paikalle pääset esimerkiksi kävellen noin 20 minuutissa. Matkaa Tsekin pääkaupungista, Prahasta, toimipisteeseen on noin 3 tuntia, joten omalla Sixtin vuokra-autolla siellä on mahdollista käydä vaikka päiväreissulla. Meiltä löydät laadukkaat merkkiautot jokaisen tarpeisiin, olit sitten työ- tai lomamatkalla. Kaikki ajoneuvomme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja jotka saat aina vuokrattua kilpailukykyiseen hintaan. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla liikkuu paikasta toiseen taloudellisesti yksin matkustava kuin suurempikin seurue. Tilavat maasturit selvittävät haastavammatkin reitit ja sopivat vaikka kiireisemmänkin työporukan tarpeisiin. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, tutustu ihmeessä pakettiautoihimme, jotka helpottavat tavarankuljetuksessa. Valikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme ja teet varauksesi sieltä vaikka samantien!
Tutustu Ostravaan kattavasti Sixtin vuokra-auto allasi

Tutustu Ostravaan kattavasti Sixtin vuokra-auto allasi

Sixt Autovuokraamo Ostrava Svinov Rautatieasema tarjoaa laadukkaat vuokra-autot jokaisen tarpeisiin ja kaikki ajoneuvot ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Varaustasi voit kuitenkin aina muokata kätevillä lisäpalveluillamme, jotka löydät myös helposti verkkosivuiltamme. Jos haaveissa on tutustua kohdemaahan monipuolisesti, voit helposti lisätä vapaat kilometrit varaukseesi ja GPS-navigaattorin reittivalintoja helpottamaan, jotta voit keskittyä ajonautintoon vielä enemmän. Voit halutessasi valita vuokra-autoosi myös dieselmoottorin. Jos matkassa on mukana isompi porukka, kannattaa harkita lisäkuljettajan lisäystä varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon autonvuokrausasioissa Ostrava Svinovin Rautatieasemalla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ostrava-Svinov Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 16 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ostrava-Svinov Rautatieasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ostrava-Svinov Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ostrava-Svinov Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ostrava-Svinov Rautatieasema

Näytä lisää