Auton vuokraus toimipisteestä Ostrava Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Ostrava Lentoasema

Osoite

Mosnov 401, 742 51 Mosnov, Tsekki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:30

Palvelumme toimipisteessä Ostrava Lentoasema

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla

Monipuolinen autovalikoima odottaa sinua Sixt Autovuokraamossa Ostravan lentoasemalla. Voit valita käyttöösi tarpeittesi mukaisen vuokra-auton niin työ- kuin lomamatkallakin. Yksin matkustaville ja pariskunnille on tarjolla näppäriä hatchback-malleja. Perheellisten ykkösvalinta on suurempi sedan tai tilava farmari. Jos haluat vuokra-autoltasi edustavuutta ja ripauksen luksusta, ajokkisi on premium-luokan sedan tai maasturi. Voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Toimipisteemme sijaitsee terminaalirakennuksessa ja löydät perille helposti opasteiden avulla.
Joustavaa autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla (OSR)

Joustavaa autonvuokrausta Ostravan lentoasemalla (OSR)

Leos Janacekin lentoaseman nimellä tunnettu kenttä on kaupungin eteläpuolella 20 kilometrin päässä. Sixt Autovuokraamo palvelee myös keskustassa rautatieasemalla ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton sinne. Sekä nouto että palautus onnistuvat aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen avulla autonvuokraus Ostravan lentoasemalta on entistäkin vaivattomampaa. Kätevä GPS-navigaattori on oiva apu vieraassa kaupungissa eikä lisäkuljettajan nimeäminenkään ole hassumpi idea. Vakuutukseen saa edullisesti lisäturvaksi muun muassa rengas-, lasi- ja kolariturvan. Perheen takapenkkiläisiä ajatellen vuokra-autoon Ostravan lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo sekä lasten turvaistuimia ja istuinkorokkeita.
Tutustu mielenkiintoisiin kohteisiin kätevästi vuokra-autolla

Tutustu mielenkiintoisiin kohteisiin kätevästi vuokra-autolla

1200-luvulla perustettu Ostrava sijaitsee Itäisessä Tekissä Puolan rajan tuntumassa. Useiden Oder-joen sivuhaarojen yhtymäkohdassa sijaitseva kaupunki on tunnettu erityisesti hiili- ja terästeollisuudestaan. Keskustan itäpuolella olevassa Michal Mine -kaivosmuseossa voi tutustua kaupungin pääelinkeinon historiaan. Jos teollisuus kiinnostaa, matkaa voi jatkaa Bolt Toweriin, jossa aiheena on metalliteollisuus. Keskustan kaupunginmuseo esittelee laajemmin alueen historiaa ja mielenkiintoisessa rautatiemuseossa on esillä sekä pienoismalleja että käytöstä poistettua kiskokalustoa. Vuokra-autolla on helppo hurauttaa vartin matka kaupungin eläintarhaan. Puistomaisella alueella on eläinten lisäksi kasvitieteellinen puutarha, lasten leikkialue ja erityisesti perheen pienimmille suunnattu kotieläinpiha. Esihistoriallisiin eläimiin voi törmätä hieman vähemmän elävässä muodossa 20 kilometrin päässä olevassa DinoParkissa. Sisäpuuhapuisto Funpark Zirafa tarjoaa tekemistä sadepäivien ratoksi. Viereinen yli 100 000 neliön ostoskeskus on shoppailijan paratiisi, jossa päivä tai pari ei riitä kierroksen tekemiseen. Ostravice-joen rantamaisemissa oleva Miniuni-miniatyyrimaailma on mielenkiintoinen käyntikohde etenkin kesäaikaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ostrava Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ostrava Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ostrava Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ostrava Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Ostrava Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ostrava Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ostrava Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ostrava Lentoasema

Näytä lisää