Auton vuokraus alueella Praha

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Praha

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Prague Lentoasema Vaclav Havel alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Praha

Autonvuokraus Prahassa onnistuu vaivattomasti Sixtiltä

Autonvuokraus Prahassa onnistuu vaivattomasti Sixtiltä

Sixt Autovuokraamot Prahassa auttavat sinua tekemään matkastasi entistäkin miellyttävämmän, sillä monipuolisesta vuokra-autokalustostamme löydät helposti ja näppärästi juuri omiin matkasuunnitelmiisi sopivan vuokra-auton lisäpalveluineen. Autokalustomme vaihtelee hieman eri toimipisteiden välillä, mutta yleisesti ottaen saat meiltä kaupungissa käyttöösi taloudelliset henkilöautot ja farmarit, suurempien tavaramäärien kuljettamisessa voittamattomat pakettiautot, maastoon suunnattaessa käytännölliset maasturit sekä luksusta henkivät urheilu- ja avoautot. Autonvuokraus Prahassa sujuu meiltä vaivattomasti joko vasta paikan päällä tai jo etukäteen esimerkiksi nettisivuillamme, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla. Olethan myös huomannut, että meiltä voit vuokrata auton myös vaikka et olisi vielä ehtinyt täyttää 25 vuotta? Autonvuokrauksen yhteydessä tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hyödyntää erilaisia lisäpalveluitamme, jotta kaikki matkallasi sujuisi entistäkin paremmin. Jos esimerkiksi olet liikkeellä lasten kanssa, voit hankkia meiltä autonvuokrauksen yhteydessä vaivattomasti erilaisia lastenistuimia tai turvakaukaloita. Lisäksi sinulla on muun muassa mahdollisuus hankkia vuokra-autoosi navigaattori, talviaikana erittäin hyödyllinen talvipaketti, diesel-moottori tai vaikkapa erilaisia lisävakuuksia. Lukuisat autovuokraamomme Prahassa tarjoavat käyttöösi monipuolisen valikoiman erilaisia, jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja. Huomaathan myös, että takaamme sinulle ainoastaan varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä automallia.
Vuokra-autolla Prahassa matkailu sujuu joustavasti

Vuokra-autolla Prahassa matkailu sujuu joustavasti

Tsekki ja erityisesti Praha on nykyään suosittu matkailukohde, missä nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Kauniissa pääkaupungissa vieraillessa vuokra-auto kannattaa ehdottomasti hankkia, jotta nähtävyyksiin pääsisi tutustumaan mahdollisimman helposti. Kaupungissa kannattaa vierailla ainakin upealla linna-alueella, missä itse linnan lisäksi on useita muita nähtävyyksiä kuten kirkkoja, museoita ja puutarhoja sekä Petínin kukkulalla, missä sijaitsevat vuonna 1891 valmistunut peililabyrintti sekä tunnettu näköalatorni. Kaupungissa vierailevan on ehdottomasti käytävä myös vanhankaupungin aukiolla, joka tunnetaan kaupungin sydämenä ja jonka laidoilla on lukuisia kiinnostavia nähtävyyksiä. Tunnettu maamerkki kaupungissa on myös Kaarlen kivisilta, joka kulkee Vltava-joen yli ja jonka rakentaminen aloitettiin jo 1300-luvun puolivälissä. Vuokra-autolla Prahassa kannattaa suunnata erityisesti kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan eläintarhaan sekä Kbelyn lentokonemuseoon.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Praha
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Praha?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Praha sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Praha.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Praha?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Praha. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 669 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Praha
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Praha?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Praha?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Praha?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?