Auton vuokraus toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel

 

Suosituin kohteessa Prague Lentoasema Vaclav Havel

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Prague Lentoasema Vaclav Havel

Osoite

Aviaticka 1, 160 08 Praha, Tsekki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 22:00
La
08:00 - 20:00
Su
08:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Prague Lentoasema Vaclav Havel

Sixt Autovuokraamo Prahan Vaclav Havelin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Prahan Vaclav Havelin lentoasemalla

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Vaclav Havelin lentokentällä! Paikallisen toimipisteemme kattava valikoima ja asiantunteva palvelu takaavat mutkattoman ja miellyttävän alun autonvuokraukselle Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta tarpeeseen kuin tarpeeseen. Paikallinen valikoimamme kattaa mallit aina klassisista henkilöautoista virtaviivaisiin urheiluautoihin ja luotettaviin maastureihin. Valikoimamme sisältää halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia, vaan auto valikoidaan sinulle tarpeidesi mukaan. Prahan Vaclav Havelin lentokentän toimipisteemme löydät helposti parkkialueelta C. Sixtin toimisto sijaitsee pohjakerroksessa, vain muutaman metrin päässä sinne johtavasta hissistä. Opasteet johdattavat sinut perille. Autonvuokraus Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta käy käden käänteessä valitessasi jonkin monista vuokra-autoistamme!
Lisätietoa Vaclav Havelin lentokentästä

Lisätietoa Vaclav Havelin lentokentästä

Autonvuokraus Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta takaa matkallesi kaupungin keskustaan sulavan alun, sillä lentokenttä sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä pääkaupungin sykkeestä. Palauttaessasi vuokra-autosi tulee sinun moottoritieltä R7 käännyttyäsi ajaa suoraan kohti terminaalia numero 1. Voit palauttaa auton aliurakoitsijoillemme, jotka palvelevat palautuspisteessämme vuorokauden ympäri. Halutessasi voit valita vuokra-autoosi myös laajan kirjon lisävarusteita, esimerkiksi MP3-soittimen, lastenistuimen taikka GPS-navigaattorin. Mikäli kaipaat matkaasi entistä enemmän turvaa ja vapautta, saatavilla on myös kattava vakuutus sekä vapaat ajokilometrit. Mikäli omistat iPhonen, voit valita noudettavan vuokra-autosi ennakkoon kätevästi puhelimesi avulla. Ota siis matkakumppaniksesi vuokra-auto Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta, ja aloita reissusi mukavammin!
Lisätietoa Prahasta

Lisätietoa Prahasta

Praha on kansainvälisesti matkailijoiden keskuudessa tunnettu kauneudestaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Tästä Keski-Euroopan aarteesta eivät kaunis arkkitehtuuri ja viehättävät maisemat tule loppumaan kesken. Museoita ja perinteikkäitä ravintoloita löytyy joka kulman takaa, ja paikallinen olut ja makkara lienevät maailmankuuluja. Vuokra-autolla liikkuminen antaa tämän Tekkin tasavallan pääkaupungin tutkimiseen aivan uudenlaista vapautta ja spontaaniutta. Voit vaikkapa ottaa suunnaksesi Terezinin keskitysleirin, jonka kierroksella hurahtaa helposti tunti jos toinenkin. Tai kenties Prahan komea linna on enemmän mieleesi. Sinnekin pääset vaivattomasti vuokra-autolla. Maan pääkaupunki ja sen ympäristö suorastaan pursuavat vehreitä maisemia ja kauniita kyliä, joten autonvuokraus tässä kohteessa on loistava ajatus!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Prague Lentoasema Vaclav Havel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 481 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Prague Lentoasema Vaclav Havel

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Prague Lentoasema Vaclav Havel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Prague Lentoasema Vaclav Havel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Prague Lentoasema Vaclav Havel

Näytä lisää