Autonvuokraus
Adana
Piilota
Turkki // Adana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Adana

Sixtin Autovuokraamo Adanassa toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin ja Turkkiin. Tarjoamme käyttöösi hyvin varusteltuja uusia vuokra-autoja sekä laadukkaan palvelun. Autokalustosta löytyvät niin pienet ja keskisuuret henkilöautot kuin suuremmat farmarit, maasturit ja minibussit. Tutustu verkkosivullamme edullisiin hintoihimme ja monipuolisiin lisäpalveluihin ja varaa vuokra-auto itsellesi jo tänään.

 
 • Adana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Domestic Arrival Hall
  01100 Adana

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Adanassa

Laajasta autovalikoimastamme löytyy vaihtoehto niin loma- kuin työmatkalaiselle. Vähän tilaa tarvitseville on tarjolla pieniä taloudellisia henkilöautoja. Isompiin sedaneihin mahtuu reilummin matkustajia tavaroineen ja farmarimalleihin voi pakata isommatkin harrastevälineet sullomatta. Minibussi on seurueen kasvaessa paras valinta, sillä siihen mahtuu kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automallia tai -merkkiä. Autovuokraamomme Adanassa tarjoaa autonvuokrauksen yhteydessä useita hyödyllisiä lisäpalveluja. Vakuutukseen saa lisäoptioina varkaus-, lasi- ja rengasturvan. Kolariturvan omavastuuosuutta voi säätää haluamalleen tasolle. Vuokra-autoon Adanassa on mahdollista vuokrata edullisesti GPS-navigaattori, erikokoisia lasten turvaistuimia ja lumen yllättäessä talvirenkaat. Myös lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarvittaessa.

Ota hyöty irti autonvuokrauksesta Adanassa

Turkin eteläosissa sijaitseva Adana on maan viidenneksi suurin kaupunki noin 1,7 miljoonalla asukkaalla. Välimeren läheisyydessä Seyhan-joen rantamaisemissa sijaitseva kaupunki on perustettu 1600-luvun alussa, mutta alueella on ollut asutusta jo noin 8000 vuoden ajan. Historiallisista nähtävyyksistä tunnetuin lienee Seyhan-joen ylittävä noin 1900 vuotta vanha Tasköprun kivisilta. Sillalta onkin hyvä ajaa vuokra-autolla katsomaan Sabanci Central -moskeijaa. 28 500 ihmistä sisäänsä vetävä jättimoskeija on massiivisuudessaan ällistyttävä päältä ja sisältä. Alueen pitkästä historiasta kertovia museoita on helppo kierrellä vuokra-autolla. Arkeologinen museo ja etnografinen museo edustavat historiapuolta, mutta hieman kevyemmän käynnin voi tehdä vaikkapa elokuvamuseossa. Lapsiperheiden kannattaa suunnata vuokra-auto Adanassa kaupungin luoteiskolkkaan, sillä sieltä löytyy Jurassic Park Doga Yildiz -dinosauruspuisto. Vesileikkien ystäville voi vinkata ajomatkaa joen itärannalle, jonka liepeillä on Mavi Su -vesipuisto. Lunaparkin huvipuisto on puolestaan Seyhanin järven rantamaisemissa helpon automatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service