Autonvuokraus
Ankara
Piilota
Turkki // Ankara
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ankara

Myös Turkki kuuluu Sixtin toimialueeseen ja niinpä löydät autovuokraamomme Ankarastakin, maan pääkaupungista. Suurkaupungissa voitkin hankkia meiltä käyttöösi monipuolisesti erilaisia taloudellisia ja erityisesti kaupunkiajoon suunniteltuja henkilöautoja sekä farmareita. Laajasta valikoimastamme löydätkin varmasti juuri omia tarpeitasi vastaavan menopelin. Koska toimipisteemme sijaitsevat kaupungin keskeisillä paikoilla on autonvuokraus Ankarassa helppoa. Muista kuitenkin, että sinulla on halutessasi mahdollisuus myös varmistaa haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon saaminen käyttöösi tekemällä varaus jo etukäteen esimerkiksi helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme, selkeiden internet-sivujemme kautta tai vaikkapa soittamalla meille joustavien aukioloaikojemme puitteissa.

 
 • Ankara Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  06000 Ankara

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Ankara Armada Mall

  Sixt Autonvuokraus
  Dumlupinar Boulevard
  06560 Ankara

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Ankara Batikent Atlantis Mall

  Sixt Autonvuokraus
  Baskent Blvd 224/H149
  06370 Ankara

  ma. - su.09:00 - 22:00
  Juhlapyhä09:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Ankarassa onnistuu Sixtiltä vaivattomasti

Olemme pyrkineet tekemään palveluistamme mahdollisimman kattavia ja siksi voitkin hankkia autovuokraamoistamme Ankarasta käyttöösi myös erilaisia lisäpalveluita, jotka helpottavat matkaasi entisestään. Meiltä voit esimerkiksi kätevästi autonvuokrauksen yhteydessä hankkia käyttöösi suurkaupungissa usein käteväksi osoittautuvan navigaattorin, diesel-moottorin tai vaikkapa lisäkuljettajan. Lisäksi tarjoamme eri-ikäisille lapsille sopivia vahvistettuja lastenistuimia ja erilaisia lisävakuuksia jo valmiiksi kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme lisäturvaksi. Kun suunnittelet vuokra-auton hankintaa meiltä, muista, että tarjoamme aina asiakkaillemme heidän valitsemansa ja varaamansa autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Vuokra-auto Ankarassa on hyödyksi

Ankarassa vuokra-auto on kätevä valinta, sillä sen avulla suuntaat esimerkiksi helposti kaupungin tunnettuun noin 2000 vuotta vanhaan massiiviseen linnoitukseen ja sen mielenkiintoisiin museoihin. Linnoitus näkyy melkein kaikkialta kaupungista ja siellä voi vierailla esimerkiksi 1100-luvulta peräisin olevassa Sultan Alaeddin Camiin moskeijassa, Itäisessä tornissa, mistä aukeavat upeat näkymät kaupunkiin sekä Valkoisessa linnoituksessa. Linnoitus sijaitsee kaupungin keskustasta nähden pohjoisessa ja samalta alueelta löydät myös mahtipontisen Antkabirin, joka on tunnettu palatsimainen kompleksi, joka niin ikään toimii museona, mutta myös mausoleumina. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde kaupungissa on myös Anatolialaisten sivilisaatioiden museo Ulus-kaupunginosassa, jonne myös kannattaa suunnata vuokra-autolla. Kaupunginosasta löytyvät myös yli 1000-vuotias Hisar-linnake sekä maan pyhimpiin kuuluva Haci Bayram Camii -moskeija. Toisella puolella kaupunkia taas sijaitsee maailman suurimpiin kuuluva ja myös vierailemisen arvoinen Kocatepe Camii -moskeija.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service