Autonvuokraus
Antalya Domestic Lentoasema
Piilota
Turkki // Antalya // Antalya Domestic Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Antalya Domestic Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Antalya Havalimani
  07100 Antalya TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Antalyan kansallisella lentoasemalla

Antalyan kansallinen lentoasema palvelee maan sisäisillä lennoilla matkustavia turisteja. Lentoasemamme autovalikoimasta löytyy vuokra-autoja kaikkien tarpeisiin. Voit vuokrata näppärät kaupunkiautot ja sedanit, urheiuautot ja avoautot sekä nelivedot ja maasturit. Meillä ei ole toimipistettä kyseisellä lentoasemalla, vaan tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Edustajamme on vastaanottamassa sinua aivan saapuvien terminaalissa kyltin kanssa. Saat häneltä vuokra-auton avaimet ja hän opastaa sinut myös autolle. Sixtin autovuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla on siis tehty helpoksi sinulle.

Näin autonvuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla onnistuu

Tämä kansallinen lentoasema, AYT, sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungista. Tämä noin 13 kilometrin pituinen matka taittuu vajaassa puolessa tunnissa. Autovuokraamomme palvelee vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Voit siis noutaa ja palauttaa auton silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Autonvuokrauksen voi hoitaa joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Erilaiset lisätarvikkeet, kuten lastenistuin ja navigaattori kannattaa liittää vuokraan ennakkoon, koska niiden saantia ei voida taata muuten. Muista myös lisätä ylimääräinen kuljettaja ja kaiken kattava vakuutus, jotka tuovat turvaa vieraassa maassa ajamiseen. Huomioi varausta tehdessäsi, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Kun otat vuokra-auton Antalyan kansalliselta lentoasemalta, voit olla varma siitä, että matkastasi tulee entistäkin jännittävämpi.

Rantaelämää ja nähtävyyksiä Välimeren rannikolla

Turkki ja Välimeren rannikolla sijaitseva Antalya ovat olleet monen suomalaisen suosikkikohde jo vuosien ajan. Se onkin yksi koko maan parhaimmista rantalomakohteista. Vaikka päivät kuluvat leppoisasti aurinkoa ottaen ja uiden, voi kaupungissa ja sen lähistöllä tehdä silti paljon muutakin. Sixtin vuokra-autolla voi lähteä esimerkiksi Düdenin vesiputouksille, jotka sijaitsevat noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Vesiputoukset ovat upea kuvauskohde. Lähellä olevassa luonnossa voi myös patikoida pitkiäkin matkoja niin halutessaan. Myöskään Köprülü Canyonin luonnonpuisto ei ole kovinkaan kaukana kaupungista. Luonnonpuisto tarjoaa mahdollisuudet moniin eri aktiviteetteihin, kuten vaikkapa koskenlaskuun. Itse kaupungissa suosituimpia vierailukohteita ovat historiaa valottavat Hadrian's Gate sekä historiallinen museo. Autonvuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla tuo sinulle mahdollisuuden päästä kiertämään kauempanakin. Sen vuoksi se kannattaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Antalya Domestic Lentoasema AYTO02 Antalya Havalimani 07100 Antalya 36.900833, 30.794722 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Antalya Domestic Lentoasema AYTO02

Antalya Havalimani
07100 Antalya
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service