Auton vuokraus toimipisteestä Antalya Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Antalya Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Antalya Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Antalya Lentoasema

Osoite

Antalya Havalimani, 07100 Antalya, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Antalya Lentoasema

Helppoa autonvuokrausta Antalyan lentoasemalla Sixtiltä

Helppoa autonvuokrausta Antalyan lentoasemalla Sixtiltä

Sixtin osaava ja luotettava autovuokraamo Antalyan lentoasemalla palvelee sinua pitkällä kokemuksella ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissäsi. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemalla helposti löydettävällä paikalla, perille pääset helposti esimerkiksi seuraamalla opasteita. Erilaisten lisäpalvelujen ohella tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman laajasti vakuutettuja vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiisi. Toimipisteestämme voitkin hankkia käyttöösi esimerkiksi kaupunkiajossa taloudellisen ja käytännöllisen henkilöauton tai farmarin, mutta myös esimerkiksi kohteen kauniiseen luontoon laajemmin tutustuessasi lyömättömän maasturin. Lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisia upeita avo- ja urheiluautoja.
Vuokra-auto Antalyan lentoasemalta

Vuokra-auto Antalyan lentoasemalta

Autonvuokraus Antalyan lentoasemalta (AYT) sujuu meiltä helposti paikan päällä, mutta mikäli tahdot helpottaa asiointiasi entisestään suosittelemme, että teet varauksen jo valmiiksi esimerkiksi verkkosivujemme helppokäyttöisen varauspalvelun kautta. Mikäli autonvuokrauksesi Antalyan lentoasemalta on varattu jo etukäteen, voit noutaa varaamasi ajoneuvon meiltä milloin tahansa. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että takaamme aina käyttöösi valitsemaasi vuokra-autoluokkaan kuuluvan menopelin, mutta emme sen sijaan juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Vaikka löydät toimipisteemme myös kaupungista, kannattaa sinun harkita autonvuokrausta jo lentoasemalta, sillä ajamalla pääset helposti ja vaivattomasti matkatavaroinesi taittamaan noin 13 kilometrin matkan lentoasemalta kaupungin keskustaan. Ajamalla matkaan kuluu ruuhkasta riippuen noin kymmenen tai kaksikymmentä minuuttia.
Antalya tutuksi ajamalla

Antalya tutuksi ajamalla

Välimeren rannalla sijaitseva Antalya kuuluu Turkin suosituimpiin lomakohteisiin ja se tarjoaa pelkkien aurinkorantojen ohella paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kohteeseen suunnatessa kulkuneuvoksi kannattaa kuitenkin ehdottomasti hankkia vuokra-auto, jotteivät mitkään upeat elämykset jäisi kokematta. Kulkuneuvoa tarvitaan kaupungissa esimerkiksi eräälle sen suosituimmista rannoista, Lara Plajin, luo pääsemiseksi, sillä se sijaitsee noin kymmenen kilometriä keskustan ulkopuolella. Kilometrien mittaisella rannalla voi esimerkiksi kokeilla polkuveneilyä tai riippuliitoa. Helpon ajomatkan päässä kaupungista, Belekissä, sijaitsee myös koko maan tunnetuin golf-alue, mistä löytyy lukuisia loistavia viheriöitä. Myös itse kaupungissa kannattaa kuitenkin viettää aikaa ainakin sen verran, että ehtii tutustua sen ihanaan vanhaan kaupunkiin, Kaleiciin. Alueelta löytyy muun muassa lukuisia minareetteja ja moskeijoita, sekä Hadrianuksen 100-luvulta ennen ajanlaskun alkua peräisin oleva kaupunginportti. Ajan puitteissa kannattaa piipahtaa myös Atatürk-kadun Suuressa basaarissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Antalya Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Antalya Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antalya Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Antalya Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Antalya Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 261 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Antalya Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Antalya Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Antalya Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Antalya Lentoasema

Näytä lisää