Auton vuokraus toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Antalya Domestic Lentoasema

Osoite

Antalya Havalimani, 07100 Antalya, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Antalya Domestic Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Antalyan kansallisella lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Antalyan kansallisella lentoasemalla

Antalyan kansallinen lentoasema palvelee maan sisäisillä lennoilla matkustavia turisteja. Lentoasemamme autovalikoimasta löytyy vuokra-autoja kaikkien tarpeisiin. Voit vuokrata näppärät kaupunkiautot ja sedanit, urheiuautot ja avoautot sekä nelivedot ja maasturit. Meillä ei ole toimipistettä kyseisellä lentoasemalla, vaan tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Edustajamme on vastaanottamassa sinua aivan saapuvien terminaalissa kyltin kanssa. Saat häneltä vuokra-auton avaimet ja hän opastaa sinut myös autolle. Sixtin autovuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla on siis tehty helpoksi sinulle.
Näin autonvuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla onnistuu

Näin autonvuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla onnistuu

Tämä kansallinen lentoasema, AYT, sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungista. Tämä noin 13 kilometrin pituinen matka taittuu vajaassa puolessa tunnissa. Autovuokraamomme palvelee vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Voit siis noutaa ja palauttaa auton silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Autonvuokrauksen voi hoitaa joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Erilaiset lisätarvikkeet, kuten lastenistuin ja navigaattori kannattaa liittää vuokraan ennakkoon, koska niiden saantia ei voida taata muuten. Muista myös lisätä ylimääräinen kuljettaja ja kaiken kattava vakuutus, jotka tuovat turvaa vieraassa maassa ajamiseen. Huomioi varausta tehdessäsi, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Kun otat vuokra-auton Antalyan kansalliselta lentoasemalta, voit olla varma siitä, että matkastasi tulee entistäkin jännittävämpi.
Rantaelämää ja nähtävyyksiä Välimeren rannikolla

Rantaelämää ja nähtävyyksiä Välimeren rannikolla

Turkki ja Välimeren rannikolla sijaitseva Antalya ovat olleet monen suomalaisen suosikkikohde jo vuosien ajan. Se onkin yksi koko maan parhaimmista rantalomakohteista. Vaikka päivät kuluvat leppoisasti aurinkoa ottaen ja uiden, voi kaupungissa ja sen lähistöllä tehdä silti paljon muutakin. Sixtin vuokra-autolla voi lähteä esimerkiksi Düdenin vesiputouksille, jotka sijaitsevat noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Vesiputoukset ovat upea kuvauskohde. Lähellä olevassa luonnossa voi myös patikoida pitkiäkin matkoja niin halutessaan. Myöskään Köprülü Canyonin luonnonpuisto ei ole kovinkaan kaukana kaupungista. Luonnonpuisto tarjoaa mahdollisuudet moniin eri aktiviteetteihin, kuten vaikkapa koskenlaskuun. Itse kaupungissa suosituimpia vierailukohteita ovat historiaa valottavat Hadrian's Gate sekä historiallinen museo. Autonvuokraus Antalyan kansallisella lentoasemalla tuo sinulle mahdollisuuden päästä kiertämään kauempanakin. Sen vuoksi se kannattaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Antalya Domestic Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 59 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Antalya Domestic Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Antalya Domestic Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Antalya Domestic Lentoasema

Näytä lisää