Autonvuokraus
Antalya Lentoasema
Piilota
Turkki // Antalya // Antalya Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Antalya Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Antalya Havalimani
  07100 Antalya TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AYT
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Helppoa autonvuokrausta Antalyan lentoasemalla Sixtiltä

Sixtin osaava ja luotettava autovuokraamo Antalyan lentoasemalla palvelee sinua pitkällä kokemuksella ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissäsi. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemalla helposti löydettävällä paikalla, perille pääset helposti esimerkiksi seuraamalla opasteita. Erilaisten lisäpalvelujen ohella tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman laajasti vakuutettuja vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiisi. Toimipisteestämme voitkin hankkia käyttöösi esimerkiksi kaupunkiajossa taloudellisen ja käytännöllisen henkilöauton tai farmarin, mutta myös esimerkiksi kohteen kauniiseen luontoon laajemmin tutustuessasi lyömättömän maasturin. Lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisia upeita avo- ja urheiluautoja.

Vuokra-auto Antalyan lentoasemalta

Autonvuokraus Antalyan lentoasemalta (AYT) sujuu meiltä helposti paikan päällä, mutta mikäli tahdot helpottaa asiointiasi entisestään suosittelemme, että teet varauksen jo valmiiksi esimerkiksi verkkosivujemme helppokäyttöisen varauspalvelun kautta. Mikäli autonvuokrauksesi Antalyan lentoasemalta on varattu jo etukäteen, voit noutaa varaamasi ajoneuvon meiltä milloin tahansa. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että takaamme aina käyttöösi valitsemaasi vuokra-autoluokkaan kuuluvan menopelin, mutta emme sen sijaan juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Vaikka löydät toimipisteemme myös kaupungista, kannattaa sinun harkita autonvuokrausta jo lentoasemalta, sillä ajamalla pääset helposti ja vaivattomasti matkatavaroinesi taittamaan noin 13 kilometrin matkan lentoasemalta kaupungin keskustaan. Ajamalla matkaan kuluu ruuhkasta riippuen noin kymmenen tai kaksikymmentä minuuttia.

Antalya tutuksi ajamalla

Välimeren rannalla sijaitseva Antalya kuuluu Turkin suosituimpiin lomakohteisiin ja se tarjoaa pelkkien aurinkorantojen ohella paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kohteeseen suunnatessa kulkuneuvoksi kannattaa kuitenkin ehdottomasti hankkia vuokra-auto, jotteivät mitkään upeat elämykset jäisi kokematta. Kulkuneuvoa tarvitaan kaupungissa esimerkiksi eräälle sen suosituimmista rannoista, Lara Plajin, luo pääsemiseksi, sillä se sijaitsee noin kymmenen kilometriä keskustan ulkopuolella. Kilometrien mittaisella rannalla voi esimerkiksi kokeilla polkuveneilyä tai riippuliitoa. Helpon ajomatkan päässä kaupungista, Belekissä, sijaitsee myös koko maan tunnetuin golf-alue, mistä löytyy lukuisia loistavia viheriöitä. Myös itse kaupungissa kannattaa kuitenkin viettää aikaa ainakin sen verran, että ehtii tutustua sen ihanaan vanhaan kaupunkiin, Kaleiciin. Alueelta löytyy muun muassa lukuisia minareetteja ja moskeijoita, sekä Hadrianuksen 100-luvulta ennen ajanlaskun alkua peräisin oleva kaupunginportti. Ajan puitteissa kannattaa piipahtaa myös Atatürk-kadun Suuressa basaarissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Antalya Lentoasema AYT Antalya Havalimani 07100 Antalya 36.900833, 30.794722 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Antalya Lentoasema AYT

Antalya Havalimani
07100 Antalya
 
Puhelinnro +90-8502222000

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service