Autonvuokraus
Bodrum
Piilota
Turkki // Bodrum
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bodrum

Sixt Autovuokraamot Bodrumissa auttavat sinua saamaan lomastasi enemmän irti tarjoamalla käyttöösi laadukkaan ja kattavan valikoiman erilaisia taloudellisia ja käytännöllisiä henkilöautoja sekä farmareita, joiden avulla pääset tutustumaan vaikka koko upeaan alueeseen helposti oman aikataulusi puitteissa. Autonvuokraus Bodrumissa onnistuu kauttamme joko vierailemalla toimipisteessämme paikan päällä tai hoitamalla varaus jo ennen matkaa, tai vaikka matkan aikana, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai selkeiden internet-sivujemme kautta.

 
 • Bodrum Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Domestic Terminal
  48000 Mugla

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autovuokraamomme Bodrumissa tekee matkastasi miellyttävämmän

Autonvuokraukseen Bodrumissa voit liittää helposti varauksen yhteydessä myös erilaisia tarjolla olevia lisäpalveluita. Tarjoamme esimerkiksi kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme lisäturvaksi varkaus- sekä lasi- ja rengasturvaa. Lisäksi voit vaikkapa varautua talviseen säähän talvirenkailla, hankkia mukana matkustaville lapsille vahvistetun lastenistuimen, joita meiltä löytyy eri-ikäisille ja painoisille lapsille, tai esimerkiksi varautua matkaan lisäkuljettajalla tai hyödyllisellä navigaattorilla. Halutessasi voit myös hankkia vuokra-autoosi diesel-moottorin. Varatessasi meiltä auton, huomaathan, että Sixt takaa sinulle aina varaamasi kategorian mukaisen ajoneuvon, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Suunnitellessasi autonvuokrausta meiltä kannattaa kuitenkin tutustua autovalikoimaamme ennakolta, sillä tarjolla olevat vuokra-autokategoriamme voivat vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä.

Aja vuokra-autolla Bodrum ja Turkki ympäri

Turkin länsirannikolla Egeanmeren rannalla sijaitseva Bodrum tarjoaa matkailijalle monenlaista nähtävää ja koettavaa, mutta vuokra-auto voi osoittautua käteväksi hankinnaksi. Ehdoton nähtävyys kohteessa on sataman vieressä sijaitseva Pyhän Pietarin keskiaikainen, vuonna 1522 valmistunut, linna, jonka yhteydessä sijaitsee myös vedenalaisen arkeologian museo. Toinen kohde, jota kaupungissa ei voi ohittaa on antiikin seitsemään ihmeeseen kuuluva Halikarnassoksen mausoleumi, joka on rakennettu 300-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Vuokra-autolla kaupungissa voi suunnata esimerkiksi Gümbetin tai Bitezin hiekkarannoille Bodrumin niemimaalle, jotka ovat huomattavasti laadukkaampia kuin aivan keskustan pienet rannat ja joissa on tarjolla myös monenlaisia harrastusmahdollisuuksia kuten sukellusta, vesiskoottereita, polkuveneitä ja surffausta. Helpon automatkan päässä sijaitsevat lisäksi esimerkiksi Pamukkalen kalkkikivilaakso sekä antiikin roomalaiskylä Ephesus. Kaupungissa voi myös suunnata suositulle veneretkelle tai vierailla yli 2000 vuotta vanhassa amfiteatterissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service