Autonvuokraus
Izmir
Piilota
Turkki // Izmir
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Izmir

Autonvuokraus Izmirissä sujuu helposti jostakin Sixtin kaupungissa sijaitsevista toimipisteistä tai halutessasi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta jo ennakkoon. Varaamalla haluamasi vuokra-auton jo etukäteen varmistatkin, että saat käyttöösi juuri haluamasilaisen ajoneuvon. Eri toimipisteissämme tarjolla olevat vuokra-autokategoriat voivat vaihdella hieman ja siksi eri toimipisteiden valikoimaan kannattaakin tutustua jo ennalta. Izmiristä sinulla on kuitenkin mahdollisuus hankkia käyttöösi kaupungissa käytännöllinen henkilöauto tai maasturi, upea luksusauto tai vaikkapa maasturi.

 
 • Izmir A. Menderes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  35000 Izmir

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Izmir Karsiyaka

  Sixt Autonvuokraus
  Girne Blv 41
  35590 Izmir

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin autovuokraamot Izmirissä

Autonvuokraus Izmirissä helpottaa matkaasi merkittävästi, mutta tarjoamiemme lisäpalveluiden avulla voit tehdä siitä vieläkin sujuvamman. Halutessasi voit autonvuokrauksen yhteydessä hankkia meiltä käyttöösi esimerkiksi erilaisia lisävakuuksia, kuten varkausturvaa tai varsinaisia lisäpalveluitamme. Varsinaisina lisäpalveluinamme tarjoamme käyttöösi Autovuokraamoissamme Izmirissä esimerkiksi mahdollisuuden ajaa diesel-moottorilla, saada menopeliisi navigaattori tai mahdollisuus lisäkuljettajaan. Jos matkustat lasten kanssa sinun kannattaa hankkia meiltä vuokra-autoon myös vahvistettu lastenistuin, joita tarjoamme eri-ikäisille lapsille. Jos taas matkasi sattuu talviaikaan, voit hankkia meiltä talvirenkaat turvaamaan matkaasi entisestään. Kiinnitäthän huomiotasi siihen, että takaamme ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, emme tiettyä automallia.

Koe Turkkia vuokra-autolla

Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee Egeanmeren rannalla. Jo kaupungin suuren koon puolesta matkaan kannattaa varata vuokra-auto, jotta matka taittuisi mahdollisimman mukavasti. Kaupungissa on paljon nähtävää ja nähtävyyksiin tutustumisen voi aloittaa vaikkapa kaupungin maamerkistä, Konak-aukiolla sijaitsevasta kellotornista. Ehdottomasti kannattaa vierailla myös Agoran raunioilla, sekä useissa kaupungin mielenkiintoisissa museoissa, kuten vaikkapa Etnografisessa ja Arkeologisessa museossa. Suunnaksi kannattaa jossain vaiheessa matkaa ottaa ehdottomasti myös Asansörin kukkula, jonne voi kulkea hissillä. Kukkulalta, joka on noin 50 metrin korkuinen, avautuu upea näköala kaupungin yli. Vuokra-auto Izmirissä osoittautuu hyödylliseksi esimerkiksi rannalle suunnatessa, sillä sen avulla pääsee helposti esimerkiksi Cesmen rantakohteeseen. Lisäksi kaupungissa vierailevan kannattaa ehdottomasti tehdä retki antiikkiseen Efesokseen, joka perustettiin jo 1100-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Myös kaunis Kadifekale-linnake sijaitsee helpon automatkan päässä keskustasta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service