Auton vuokraus toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Izmir A. Menderes Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 35000 Izmir, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Izmir A. Menderes Lentoasema

Autonvuokraus Izmirin kansallisella lentoasemalla onnistuu Sixtiltä

Autonvuokraus Izmirin kansallisella lentoasemalla onnistuu Sixtiltä

Joustavin aukioloajoin palveleva Sixt Autovuokraamo Izmirin kansallisella lentoasemalla sijaitsee selkeällä paikalla saapuvien lentojen terminaalissa ja löydät sen helposti esimerkiksi opasteita seuraamalla. Toimipisteemme tarjoaa monipuolisen valikoiman kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja sekä erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joihin voit tutustua esimerkiksi verkkosivuillamme. Toimipisteemme ajoneuvokalustoon kuuluvat niin loistokkaat ja uutuuttaan kiiltelevät urheilu- ja avoautot, käytännölliset maasturit kuin taloudelliset ja näppärät henkilöautot ja farmaritkin. Hoitaessasi autonvuokrausta Izmirin kansallisella lentoasemalla sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessäsi, että takaamme aina käyttöösi haluamaasi ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme sen sijaan juuri tiettyä vuokra-automerkkiä tai -mallia.
Hanki vuokra-auto Izmirin kansalliselta lentoasemalta

Hanki vuokra-auto Izmirin kansalliselta lentoasemalta

Kun saavut Turkkiin ja päätät hoitaa autonvuokrauksen Izmirin kansallisella lentoasemalla (ADB) voit tehdä varauksen haluamastasi ajoneuvosta jo etukäteen nopeuttaaksesi asiointiasi kanssamme. Luonnollisesti autonvuokraus on mahdollista myös vasta toimipisteellämme tai vaikkapa jossakin muussa kaupungissa sijaitsevassa toimipisteessämmekin. Sinun kannattaa kuitenkin harkita vuokra-auton hankkimista jo Turkin entiseltä pääministeriltä nimensä saaneelta Izmirin lentoasemalta, sillä ajamalla pääset helposti taittamaan matkan noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan kaupunkiin matkatavaroidesi kanssa. Ajamalla matkaan kuluu nimittäin vain noin parikymmentä minuuttia ja pääset aloittamaan lomanviettosi pikaisesti.
Kulttuurikokemuksia vuokra-autolla

Kulttuurikokemuksia vuokra-autolla

Izmir, joka sijaitsee kauniilla paikalla Egeanmeren rannikolla, on maan kolmanneksi suurin kaupunki jossa historia ja moderni elämänmeno yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla. Kaupungissa ensitöikseen kannattaa suunnata Asansörin kukkulalle 50 metrin korkeuteen ihastelemaan upeita näköaloja yli kaupungin. Lisäksi kannattaa suunnata ihastelemaan kaupungin maamerkkinä tunnettua, 24 metriä korkeaa vuonna 1901 valmistunutta kellotornia, joka sijaitsee Konakin aukiolla. Missään nimessä väliin ei kannata jättää myöskään vierailua noin 300 vuotta ennen ajanlaskun alkua rakennetussa Agorassa, jossa upeiden raunioiden ohella sijaitsee myös mielenkiintoinen islamilainen vanha hautausmaa. Historiasta kiinnotuneen kannattaa lisäksi kiertää kaupungin lukuisia kiehtovia museoita ja piipahtaa ainakin paikallisia perinteitä esittelevässä Etnografisessa museossa sekä arkeologisessa museossa. Vuokra-autolla kaupungista pääsee suuntamaan helposti myös esimerkiksi Cesmen lumoavaan rantakohteeseen, läheiseen vuoristoon vaikkapa vaellusretkelle tai läheiseen Efesoksen tunnettuun antiikkiseen, 1100-luvulla ennen ajanlaskun alkua perustettuun kaupunkiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Izmir A. Menderes Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 444 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Izmir A. Menderes Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Izmir A. Menderes Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Izmir A. Menderes Lentoasema

Näytä lisää