Auton vuokraus alueella Izmir

 

Suosituin kohteessa Izmir

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Izmir A. Menderes Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Izmir

Sixtin autovuokraamot Izmirissä

Sixtin autovuokraamot Izmirissä

Autonvuokraus Izmirissä sujuu helposti jostakin Sixtin kaupungissa sijaitsevista toimipisteistä tai halutessasi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta jo ennakkoon. Varaamalla haluamasi vuokra-auton jo etukäteen varmistatkin, että saat käyttöösi juuri haluamasilaisen ajoneuvon. Eri toimipisteissämme tarjolla olevat vuokra-autokategoriat voivat vaihdella hieman ja siksi eri toimipisteiden valikoimaan kannattaakin tutustua jo ennalta. Izmiristä sinulla on kuitenkin mahdollisuus hankkia käyttöösi kaupungissa käytännöllinen henkilöauto tai maasturi, upea luksusauto tai vaikkapa maasturi. Autonvuokraus Izmirissä helpottaa matkaasi merkittävästi, mutta tarjoamiemme lisäpalveluiden avulla voit tehdä siitä vieläkin sujuvamman. Halutessasi voit autonvuokrauksen yhteydessä hankkia meiltä käyttöösi esimerkiksi erilaisia lisävakuuksia, kuten varkausturvaa tai varsinaisia lisäpalveluitamme. Varsinaisina lisäpalveluinamme tarjoamme käyttöösi Autovuokraamoissamme Izmirissä esimerkiksi mahdollisuuden ajaa diesel-moottorilla, saada menopeliisi navigaattori tai mahdollisuus lisäkuljettajaan. Jos matkustat lasten kanssa sinun kannattaa hankkia meiltä vuokra-autoon myös vahvistettu lastenistuin, joita tarjoamme eri-ikäisille lapsille. Jos taas matkasi sattuu talviaikaan, voit hankkia meiltä talvirenkaat turvaamaan matkaasi entisestään. Kiinnitäthän huomiotasi siihen, että takaamme ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, emme tiettyä automallia.
Koe Turkkia vuokra-autolla

Koe Turkkia vuokra-autolla

Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee Egeanmeren rannalla. Jo kaupungin suuren koon puolesta matkaan kannattaa varata vuokra-auto, jotta matka taittuisi mahdollisimman mukavasti. Kaupungissa on paljon nähtävää ja nähtävyyksiin tutustumisen voi aloittaa vaikkapa kaupungin maamerkistä, Konak-aukiolla sijaitsevasta kellotornista. Ehdottomasti kannattaa vierailla myös Agoran raunioilla, sekä useissa kaupungin mielenkiintoisissa museoissa, kuten vaikkapa Etnografisessa ja Arkeologisessa museossa. Suunnaksi kannattaa jossain vaiheessa matkaa ottaa ehdottomasti myös Asansörin kukkula, jonne voi kulkea hissillä. Kukkulalta, joka on noin 50 metrin korkuinen, avautuu upea näköala kaupungin yli. Vuokra-auto Izmirissä osoittautuu hyödylliseksi esimerkiksi rannalle suunnatessa, sillä sen avulla pääsee helposti esimerkiksi Cesmen rantakohteeseen. Lisäksi kaupungissa vierailevan kannattaa ehdottomasti tehdä retki antiikkiseen Efesokseen, joka perustettiin jo 1100-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Myös kaunis Kadifekale-linnake sijaitsee helpon automatkan päässä keskustasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Izmir

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Izmir?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Izmir sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Izmir.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Izmir?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Izmir. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 476 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Izmir

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Izmir?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Izmir?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Izmir?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Izmir

Näytä lisää