Autonvuokraus
Izmir A. Menderes Lentoasema
Piilota
Turkki // Izmir // Izmir A. Menderes Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Izmir A. Menderes Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  35000 Izmir TR +90-2162665112
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ADB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Autonvuokraus Izmirin kansallisella lentoasemalla onnistuu Sixtiltä

Joustavin aukioloajoin palveleva Sixt Autovuokraamo Izmirin kansallisella lentoasemalla sijaitsee selkeällä paikalla saapuvien lentojen terminaalissa ja löydät sen helposti esimerkiksi opasteita seuraamalla. Toimipisteemme tarjoaa monipuolisen valikoiman kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja sekä erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joihin voit tutustua esimerkiksi verkkosivuillamme. Toimipisteemme ajoneuvokalustoon kuuluvat niin loistokkaat ja uutuuttaan kiiltelevät urheilu- ja avoautot, käytännölliset maasturit kuin taloudelliset ja näppärät henkilöautot ja farmaritkin. Hoitaessasi autonvuokrausta Izmirin kansallisella lentoasemalla sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessäsi, että takaamme aina käyttöösi haluamaasi ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme sen sijaan juuri tiettyä vuokra-automerkkiä tai -mallia.

Hanki vuokra-auto Izmirin kansalliselta lentoasemalta

Kun saavut Turkkiin ja päätät hoitaa autonvuokrauksen Izmirin kansallisella lentoasemalla (ADB) voit tehdä varauksen haluamastasi ajoneuvosta jo etukäteen nopeuttaaksesi asiointiasi kanssamme. Luonnollisesti autonvuokraus on mahdollista myös vasta toimipisteellämme tai vaikkapa jossakin muussa kaupungissa sijaitsevassa toimipisteessämmekin. Sinun kannattaa kuitenkin harkita vuokra-auton hankkimista jo Turkin entiseltä pääministeriltä nimensä saaneelta Izmirin lentoasemalta, sillä ajamalla pääset helposti taittamaan matkan noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan kaupunkiin matkatavaroidesi kanssa. Ajamalla matkaan kuluu nimittäin vain noin parikymmentä minuuttia ja pääset aloittamaan lomanviettosi pikaisesti.

Kulttuurikokemuksia vuokra-autolla

Izmir, joka sijaitsee kauniilla paikalla Egeanmeren rannikolla, on maan kolmanneksi suurin kaupunki jossa historia ja moderni elämänmeno yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla. Kaupungissa ensitöikseen kannattaa suunnata Asansörin kukkulalle 50 metrin korkeuteen ihastelemaan upeita näköaloja yli kaupungin. Lisäksi kannattaa suunnata ihastelemaan kaupungin maamerkkinä tunnettua, 24 metriä korkeaa vuonna 1901 valmistunutta kellotornia, joka sijaitsee Konakin aukiolla. Missään nimessä väliin ei kannata jättää myöskään vierailua noin 300 vuotta ennen ajanlaskun alkua rakennetussa Agorassa, jossa upeiden raunioiden ohella sijaitsee myös mielenkiintoinen islamilainen vanha hautausmaa. Historiasta kiinnotuneen kannattaa lisäksi kiertää kaupungin lukuisia kiehtovia museoita ja piipahtaa ainakin paikallisia perinteitä esittelevässä Etnografisessa museossa sekä arkeologisessa museossa. Vuokra-autolla kaupungista pääsee suuntamaan helposti myös esimerkiksi Cesmen lumoavaan rantakohteeseen, läheiseen vuoristoon vaikkapa vaellusretkelle tai läheiseen Efesoksen tunnettuun antiikkiseen, 1100-luvulla ennen ajanlaskun alkua perustettuun kaupunkiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Izmir A. Menderes Lentoasema ADB Arrival Hall 35000 Izmir 38.292500, 27.156944 +90-2162665112

Sixt-toimipiste Izmir A. Menderes Lentoasema ADB

Arrival Hall
35000 Izmir
 
Puhelinnro +90-2162665112

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service