Autonvuokraus
Kayseri Lentoasema Domestic
Piilota
Turkki // Kayseri // Kayseri Lentoasema Domestic
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kayseri Lentoasema Domestic: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  38010 Kayseri TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Kayserin kansallisella lentoasemalla

Lentoasema tunnetaan paremmin nimellä Erkilet. Se palvelee Merkezin, Kocasinanin ja Kayserin alueen matkailijoita. Vaikka tämä kansallinen lentoasema on suhteellisen pieni, on autovalikoimamme monipuolinen. Voit vuokrata niin kaupunkiautot kuin sedanitkin. Tarjontaa riittää siis niin pariskunnille, perheille kuin yksin matkustavillekin. Toimipisteellemme on todella helppo löytää. Sijaitsemme saapuvien aulassa aivan laukkuhihnaa vastapäätä. Jos lentosi saapuu kansainväliselle puolelle, suuntaa kansalliselle puolelle, josta löydät toimipisteemme. Sixtin autonvuokraus Kayserin lentoasemalla palvelee sinua päivittäin.

Näin vuokraat auton Erkiletin lentoasemalta

Erkiletin kansallinen lentoasema, ASR, joka lentää maan sisäisiä kotimaan lentoja, sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka vuokra-autolla kestää siis vain muutamia minuutteja, joten pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Hommaa vuokra-auto Kayserin kansalliselta lentoasemalta joko netistä tai puhelimitse. Muista vuokrata samalla myös esimerkiksi lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja kuin vakuutuskin. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Autovuokraamomme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit siis niin noutaa kuin palauttaakin auton silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Autonvuokraus Kayserin kansallisella lentoasemalla on siis tehty helpoksi.

Suositun maan uusimpia lomakohteita

Turkki on pitänyt pintansa suomalaisten suosituimpien lomakohteiden listalla jo useiden vuosien ajan. Nykyisin myös kaupunkikohteita on enemmän, mikä on vain hyvä asia. Kayseri on yksi maan uusimmista kohteista. Se on suuri tehdaskaupunki Keski-Anatoliassa. Kaupunki on samalla myös toiseksi suurin islamilainen kaupunki heti Konyan jälkeen. Sen vuoksi sieltä löytyykin useita moskeijoita. Täytyy kuitenkin huomioida, että kaikkiin moskeijoihin ei pääse sisälle. Kaupungin keskustan suosituimpia vierailukohteita ovat arkeologinen museo, Museum of Seljuk Civilisation sekä vuosisatoja sitten rakennettu linna. Myös Surup Krikor Lusavoriç Kilisen kirkko on näkemisen arvoinen. Sixtin autonvuokraus Kayserin lentoasemalla mahdollistaa, että voit nähdä paljon enemmänkin. Voit lähteä vaikka päiväretkelle maan pääkaupunkiin Ankaraan. Sinne ajaa helposti vain muutamassa tunnissa, joten kaupungissa ei tarvitse edes olla yötä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kayseri Lentoasema Domestic ASRT02 Arrival Hall 38010 Kayseri 38.770278, 35.495278 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Kayseri Lentoasema Domestic ASRT02

Arrival Hall
38010 Kayseri
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service