Autonvuokraus
Kayseri Lentoasema
Piilota
Turkki // Kayseri // Kayseri Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kayseri Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Boztepe Mah
  38010 Kayseri TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ASR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Kayserin lentoasemalla

Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Kayserin lentoasemalla Sixtiltä pääset nauttimaan kattavan vuokra-autovalikoimamme ohella myös monipuolisista lisäpalveluistamme ja tietysti myös asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta. Jotta asiointisi kanssamme sujuisi mahdollisimman joustavasti, olemme tehneet autonvuokrauksen Kayserin lentoasemalta mahdolliseksi niin paikan päällä, verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme kuin puhelimitsekin. Aina varausta tehdessäsi sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että takaamme ajoneuvoista aina käyttöösi valittuun kategoriaan kuuluvan menopelin, mutta emme pysty takaamaan tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta toimipisteestämme voit hankkia käyttöösi esimerkiksi taloudellisen henkilöauton tai tilavan farmariauton.

Autonvuokraus Kayserin lentoasemalta

Kun hankit vuokra-auton Kayserin lentoasemalta (ASR) voit taittaa sen avulla matkasi helposti vain noin viiden kilometrin päässä sijaitsevaan samannimiseen kaupunkiin. Matkaan kuluu ajamalla vain muutama minuutti eikä sinun tarvitse raahata matkatavaroitasi esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa. Autonvuokraus lentoasemalta on viisasta myös siinä mielessä, että kyseessä on kaupungin ainoa toimipisteemme ja palvelemma asiakkaitamme hyvin joustavin aukioloajoin. Lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimillä Erkiletin kansainvälinen lentoasema sekä Kayseri Erkilet Havalimani on samannimisen kaupungin lisäksi hyvät yhteydet myös muualle Turkkiin.

Kappadokiaa tutuksi vuokra-autolla

Kappadokian alueella sijaitseva teollisuuskaupunki Kayseri on myös samannimisen maakunnan pääkaupunki ja varsin mielenkiintoinen kohde, vaikkei se kuulukaan maansa suosituimpiin matkakohteisiin. Kaupungilla on yli viidentuhannen vuoden mittainen historia ja sieltä löytyykin lukuisia esimerkiksi seljukien ja ottomaanien historiallisia monumentteja. Lisäksi kaupungissa pääsee nauttimaan aidosta turkkilaisesta elämänmenosta esimerkiksi kapeilla bazaarikaduilla kierrellen ja herkullista teetä nautiskellen. Monet vierailevat myös mielellään Hunat Hatun Camiin historiallisessa moskeijassa, joka onkin taatusti mieleenpainuva kohde. Kaupunkiin saapuessa vuokra-auto on kuitenkin kätevä hankinta, sillä sen avulla pääsee esimerkiksi kulkemaan helposti Keski-Anatolian korkeimmalle ja koko maan viidenneksi korkeimmalle vuorelle Erciyesille, missä sijaitsee suosittu talviuhreilukeskus. Lisäksi vuokra-autolla voi suunnata esimerkiksi ihastelemaan upeaa Ali Dagi Yeralti Sehrin luolastoa. Lisäksi helposti vuokra-autolla tavoitettavissa ovat myös koko Kappadokian alueen tunnetuimmat nähtävyydet, jotka kuuluvat myös Unescon maailmanperintökohteisiin, eli tietysti uskomattomat maapilarit ja asumukset, jotka on rakennettu tulivuoren sylkemästä tuhkasta muodostuneesta kiviaineksesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kayseri Lentoasema ASR Boztepe Mah 38010 Kayseri 38.772661, 35.491430 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Kayseri Lentoasema ASR

Boztepe Mah
38010 Kayseri
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service