Autonvuokraus
Konya Lentoasema
Piilota
Turkki // Konya // Konya Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Konya Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Vali Ahmet Kayhan Street
  42100 Konya TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KYA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 02:30
Juhlapyhä08:00 - 02:30
 
 

Sixt tarjoaa monipuolisia palveluita autovuokraamossaan Konyan lentoasemalla

Kyseessä on alun perin armeijan käyttöön tarkoitettu lentoasema, joka avattiin myös kaupallisten lentoyhtiöiden käyttöön vuonna 2000. Lentoasemalle saapuukin tänä päivänä suuri määrä turisteja vuosittain. Me tarjoamme niin käteviä kaupunkiautoja kuin sedaneitakin niin turistien, liikematkustajien kuin paikallistenkin käyttöön. Toimipisteellemme on helppo löytää. Sixtin autonvuokraus Konyan lentoasemalla sijaitsee saapuvien aulassa aivan Ministry of Tourism and Culture -infotiskin vieressä.

Autonvuokraus Konyan lentoasemalla käy helpoiten netissä

Konyan lentoasema, KYA, on nykyisin armeijan ja NATOn lisäksi myös julkisessa käytössä. Se sijaitsee noin 18 kilometrin päässä kaupungista, joten kun otat vuokra-auton Konyan lentoasemalta, voit hurauttaa kaupunkiin vajaassa puolessa tunnissa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä aikaisesta aamusta aina yömyöhään saakka. Autonvuokraus Konyan lentoasemalla toimiikin hyvin, kun voit sekä noutaa että palauttaa auton juuri sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Varaus hoituu helpoiten joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Samalla voit varata niin lastenistuimen, navigaattorin, kaiken kattavan vakuutuksen kuin ylimääräisen kuljettajan ajovastuuta jakamaan. Varausta tehdessä kannattaa kuitenkin huomioida, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Historiaa ja kauniita maisemia pääkaupungin läheisyydessä

Turkki on ollut yksi suomalaisten suosikkikohteista jo useiden vuosien ajan. Suosituimmat lomakohteet ovat edelleen Antalya, Alanya, Istanbul sekä tietenkin pääkaupunki Ankara. Ankaran läheisyydestä löytyy kuitenkin kohde, joka on nousemassa uudeksi suosikkikohteeksi. Se on Konya, jossa sekoittuu niin maan pitkä historia kuin nykypäiväkin. Kaikki tämä on vielä kauniin vehreän luonnon ympäröimänä. Kohde onkin siis mitä mainioin kaikenlaisille matkailijoille. Kaupunki on hyvin elinvoimainen ja sen yöelämää voi kehua. Vilkkaasta yöelämästä pitävät huolen kaupungin yliopisto-opiskelijat. Päivisin kaupungissa voi kuitenkin kiertää museoita, kuten esimerkiksi Mevlanaa, arkeologista museoita kuin Museum of Wooden Artefacts & Stone Carvingia. Sixtin vuokra-auton avulla voi kuitenkin helposti tehdä päiväretkiä myös muihin kaupunkeihin. Pääkaupunki Ankara on vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä kaupungista, joten siellä kannattaa ehdottomasti lähteä käymään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 02:30
Juhlapyhä08:00 - 02:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Konya Lentoasema KYA Vali Ahmet Kayhan Street 42100 Konya 37.984863, 32.577092 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Konya Lentoasema KYA

Vali Ahmet Kayhan Street
42100 Konya
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä