Auton vuokraus toimipisteestä Marmaris

 

Suosituin kohteessa Marmaris

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marmaris alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marmaris

Osoite

Yeniyol Street 29/A Tepe District, 48700 Mugla, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Marmaris

Rento loma alkaa Sixt Autovuokraamo Marmariksesta

Rento loma alkaa Sixt Autovuokraamo Marmariksesta

Sixt Autovuokraamo Marmaris toivottaa sinut tervetulleeksi Egeanmeren rannikolle nauttimaan rantaelämästä. Upeiden rantojen lisäksi Muglan maakunnassa sijaitseva Marmaris tarjoaa vierailijalle erinomaiset ostosmahdollisuudet, historiallisia nähtävyyksiä ja rennon tunnelman. Autonvuokraus Marmariksessa tarjoaa mukavan tavan kulkea kaupungissa tai lähteä tutustumaan Marmariksen ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Efesoksen rauniokaupunkiin tai Pamukkalen kallioihin. Kun valitset autonvuokraukseen Sixtin, pääset valitsemaan laajasta valikoimasta erinomaisesti varusteltuja vuokra-autoja. Lisäksi osaava asiakaspalvelumme on käytössäsi joka päivä, ja voit tehdä varaukseesi muutoksia maksutta. Toimipisteemme Marmariksessa sijaitsee kaupungin keskustassa, joten vuokra-auton noutaminen käy helposti ja nopeasti. Autonvuokraus Marmariksessa on vaivatonta myös siinä mielessä, että se käy kätevästi etukäteen puhelimellasi Sixtin mobiilisovelluksen kautta tai verkkosivuillamme. Klikkaa vain sinulle sopiva autokategoria, valitse lisäpalvelut ja pian vuokra-auto jo odottaa noutamista Marmariksen Sixt-toimipisteellä.
Nauti lomastasi Marmariksessa Sixtin vuokra-autolla

Nauti lomastasi Marmariksessa Sixtin vuokra-autolla

Kun haluat saada mahdollisimman paljon irti matkastasi Turkin Marmarikseen, valitse kulkuneuvoksesi vuokra-auto. Autonvuokrauksen asiantuntija Sixt tarjoaa käyttöösi valikoiman laadukkaita hyvin varusteltuja vuokra-autoja Marmariksen lomakaupungissa. Kauttamme vuokraat ykkösluokan vuokra-autot aina edulliseen hintaan. Meiltä löydät valikoiman taloudellisia henkilöautoja, jotka kuljettavat sinut luotettavasti määränpäähäsi. Jos taas olet liikkeellä suuremmalla seurueella, kannattaa harkita laadukkaita farmareitamme, jotka tarjoavat suurella porukalla matkustaessa kaivattua lisätilaa. Huomaathan ystävällisesti, että voit varauksen yhteydessä valita sinulle sopivan autokategorian, mutta et tiettyä automerkkiä tai -mallia. Minkälaiseen vuokra-autoon päädytkin, kannattaa lisäksi tutustua lisäpalveluihimme, jotka tuovat matkustamiseen ekstraripauksen mukavuutta. Voit esimerkiksi helpottaa suunnistamista GPS-navigaattorilla tai jakaa kuljettajan rooli useamman ihmisen kesken valitsemalla vuokra-autoosi lisäkuljettajan. Tarpeitasi vastaavilla lisäpalveluilla varmistat, että matkasi sujuu mahdollisimman nautinnollisesti. Kauttamme on saatavilla myös erilaisia lisäturvavaihtoehtoja tuomaan taloudellista turvaa matkallesi. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta tai palveluistamme Marmariksessa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marmaris

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marmaris?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marmaris sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marmaris.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marmaris?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 50 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marmaris

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marmaris?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marmaris?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marmaris

Näytä lisää