Autonvuokraus
Turks-ja Caicossaaret
Piilota
Turks-ja Caicossaaret
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixt palvelee sinua Turks- ja Caicossaarilla

Sixt Autovuokraamon palvelut tekevät matkastasi entistä mukavamman. Karibiaan kuuluviin Turks- ja Caicossaariin tutustut joustavasti oman aikataulusi puitteissa ja näet enemmän. Autovuokraamomme Turks- ja Caicossaarilla tuo lomaasi lisää luksusta, sillä valittavanasi on laaja kattaus vuokra-autoja citymaastureista tila-autoihin. Aloita matkasi jo etukäteen ja varaa vuokra-auto Turks- ja Caicossaarten valloitukseen. Erinomaisilla palveluillamme voit varustaa vuokra-autosi haluamillasi lisäpalveluilla, kattavilla vakuutuksilla, GPS-navigaattorilla tai lastenistuimella. Voit lisätä myös toisen kuljettajan tai rajoittamattomat kilometrit tekemään matkastasi aina paremman. Autovuokraamomme palvelevat sinua useassa toimipisteessä Turks- ja Caicossaarilla aina ystävällisellä ja avuliaalla henkilökunnallaan. Autonvuokraus Turks- ja Caicossaarilla on tehty sinulle vaivattomaksi, sillä vuokra-auton nouto- ja palautuspisteet toimivat joustavasti sinun tarpeidesi ja lomasi mukaisesti.

Autonvuokraus Turks- ja Caicossaarilla tuo lisää luksusta lomaasi

Aloita Turks- ja Caicossaarista nauttiminen Sixt Autovuokraamosta. Voit vuokrata auton Turks- ja Caicossaarilla, kun olet vähintään 25-vuotias ja hallussasi on kansainvälisesti hyväksyttävä ajokortti. Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kuuluvilla saarilla on vasemmanpuoleinen liikenne. Välimatkat Turks- ja Caicossaarilla eivät ole pitkiä ja vuokra-autoilu onkin miellyttävää ja kiireetöntä. Erityisesti liikenneympyröissä on vasemmanpuoleisen liikenteen vuoksi syytä noudattaa tarkkuutta ja paikallisia liikennesääntöjä. Parkkipaikkoja saarilta löytyy helposti. Autovuokraamostamme Turks- ja Caicossaarilla valittavanasi on runsas valikoima vuokra-autoja: Luksusmalleista näppäriin ranta-autoihin ja avoautoista maastureihin. Voit varata automallin, mutta tiettyä automerkkiä emme voi taata.

Aurinkoista rantalomailua Antillien tapaan

Autonvuokraus Turks- ja Caicossaarilla mahdollistaa sinulle monipuolisen ja laadukkaan loman. Näet ja koet enemmän, kun valitset lisämukavuutta matkaasi ja annat meidän varustaa matkasi vuokra-autolla. Maassa on helppo liikkua vuokra-autolla ja kaunista nähtävää on paljon. Saariryhmä koostuu useista saarista, joista osa on asumattomia. Saarilla vierailee vuosittain lukuisia matkailijoita, eikä syyttä, sillä Turks- ja Caicossaarten rannat kuuluvat varmasti maailman kauneimpien joukkoon. Turkoosinvihreä meri ja valkoiset hiekkarannat hurmaavat. Saarten kuuluisin hiekkaranta on lähes 20 kilometriä pitkä Grace Bay. Saarilla voi harrastaa monipuolisesti vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta, vesihiihtoa, purjehtimista ja sup-lautailua. Rantalomailu on saarilla vieraileville ehdottomasti ominaisinta, sillä ilmasto on ihanteellinen auringon palvojille. Meri tarjoaa monenlaista nähtävää, kuten värikkäitä kaloja ja kauniita koralleja. Ravintolat tarjoavat herkkuja moneen makuun. Turks- ja Caicossaarilta löydät rantoja moneen lähtöön. Vaikka saariryhmä elääkin matkailusta, löytyy sieltä myös autioita rantoja rauhalliseen lomailuun. Saaret ovat turvallinen matkakohde ja voitkin huoletta keskittyä olennaiseen täydelliseen lomailuun paratiisissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service