Autonvuokraus
Providenciales Blue Heron AP
Piilota
Turks-ja Caicossaaret // Providenciales // Providenciales Blue Heron AP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Providenciales Blue Heron AP: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: South Apron
  . Providenciales TC +1-649-9413966
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - la.07:30 - 16:30
su.07:30 - 16:00
Juhlapyhä10:00 - 15:30
 
 

Perille tauotta lentokentän autovuokraamon kautta

Kukapa haluaisi viettää aikaansa lentokentällä, kun voit yhtä hyvin jatkaa matkaasi heti lennon jälkeen noutamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamolta Providencialesin lentoasemalla (FBO). Kun saavut lentoasemalle, ystävällinen henkilökuntamme on jo valmiiksi vastassa sinua ja matkaseuruettasi saapumisterminaalissa. Tarjoamme Meet & Greet -palveluna vastaanoton, koska toimipisteemme ei sijaitse lentoaseman sisätiloissa tai välittömässä läheisyydessä vaan sen liepeillä. Saavuttuasi autonvuokraukseemme Providencialesin Fbo lentoasemalle, saat välittömästi käyttöösi sekä vuokra-auton että varaamasi lisäpalvelut. Vuokraamme ajoneuvoja autokategorioiden mukaan, mikä tarkoittaa sitä, ettemme lupaa tiettyä automerkkiä tai -mallia käyttöösi. Saat silti nauttia uuden ajoneuvon miellyttävästä ajotuntumasta, sillä vuokra-autojemme keskimääräinen ikä on vain kolme kuukautta. Autonvuokrauksesta Providencialesin lentoasemalta (FBO) voit varata tavalliseen kaupunkiajoon sopivan henkilöauton tai farmarin, nopeisiin käänteisiin tottuneen urheilu- tai avoauton tai haastavimmissakin olosuhteissa pätevän maasturin.

Helppo ja sujuva autonvuokraus Providencialesin Fbo lentoasemalla

FBO on kansainvälisellä lentoasemalle (PLS) sijaitseva toimija, joka hoitaa kaupallisia lentoja, tällä saarella toimija on Blue Heron. Kansainvälinen lentoasema sijaitsee Caicos-saarella, Haitin edustalla ja toimii Turks- ja Caicossaarten lentojen pääasemana. FBO-toimijan nimessäkin esiintyvään, lähimpään kaupunkiin on matkaa vain vajaat kuusi kilometriä ja ajomatka sinne kestää alle vartin. Autonvuokraus Providencialesin FBO lentoasemalla hoituu sekä arkena että pyhänä toimistoaikojen aikana. Vuokra-auton noutoa varten tarvitsemme sekä yhteystietosi että tiedot lennostasi, jotta osaamme tulla vastaan oikeaan aikaan. Henkilökuntamme tulee vastaan myös silloin, kun palautat vuokra-auton Providencialesin lentoasemalle (FBO). Vaihtoehtoisesti voit palauttaa ajoneuvon johonkin toiseen alueen Sixt-autovuokraamoista.

Turks ja Caicossaaret - koralliriuttojen ja pitkien rantojen lomaparatiisi

Karibia on tunnettu turkoosinsinisistä hiekkarannoista, rennosta elämänmenosta ja upean rikkaasta meriluonnosta. Providenciales ei ole siinä suhteessa mikään poikkeus. Alue kuuluu Isoilla Antilleilla kuuluvaan saariryhmään, jonne saapuu vuosittain lukuisia turisteja nauttimaan helposta elämästä, auringon lempeästä lämmöstä ja omasta rauhasta. Karibian suosituimpiin rantalomakohteisiin kuuluvalla saarella voit snorklata, sukeltaa värikkäille koralliriutoille tai purjehtia auringonlaskuun. Vuokra-auto tulee käyttöön viimeistään siinä vaiheessa, kun haluat siirtyä rannalta hotellille tai ajella kaupungin keskustaan illalliselle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.07:30 - 16:30
su.07:30 - 16:00
Juhlapyhä10:00 - 15:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Providenciales Blue Heron AP PLSC99 South Apron . Providenciales 21.772573, -72.277849 +1-649-9413966

Sixt-toimipiste Providenciales Blue Heron AP PLSC99

South Apron
. Providenciales
 
Puhelinnro +1-649-9413966

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service