Auton vuokraus toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Providenciales Blue Heron AP

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Providenciales Blue Heron AP alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Providenciales Blue Heron AP toimipaikkaan

Osoite

South Apron Blue Heron FBO Airport, Providenciales, Turks-ja Caicossaaret
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
07:30 - 16:30
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 15:30

Palvelumme toimipaikassa Providenciales Blue Heron AP

Perille tauotta lentokentän autovuokraamon kautta

Perille tauotta lentokentän autovuokraamon kautta

Kukapa haluaisi viettää aikaansa lentokentällä, kun voit yhtä hyvin jatkaa matkaasi heti lennon jälkeen noutamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamolta Providencialesin lentoasemalla (FBO). Kun saavut lentoasemalle, ystävällinen henkilökuntamme on jo valmiiksi vastassa sinua ja matkaseuruettasi saapumisterminaalissa. Tarjoamme Meet & Greet -palveluna vastaanoton, koska toimipisteemme ei sijaitse lentoaseman sisätiloissa tai välittömässä läheisyydessä vaan sen liepeillä. Saavuttuasi autonvuokraukseemme Providencialesin Fbo lentoasemalle, saat välittömästi käyttöösi sekä vuokra-auton että varaamasi lisäpalvelut. Vuokraamme ajoneuvoja autokategorioiden mukaan, mikä tarkoittaa sitä, ettemme lupaa tiettyä automerkkiä tai -mallia käyttöösi. Saat silti nauttia uuden ajoneuvon miellyttävästä ajotuntumasta, sillä vuokra-autojemme keskimääräinen ikä on vain kolme kuukautta. Autonvuokrauksesta Providencialesin lentoasemalta (FBO) voit varata tavalliseen kaupunkiajoon sopivan henkilöauton tai farmarin, nopeisiin käänteisiin tottuneen urheilu- tai avoauton tai haastavimmissakin olosuhteissa pätevän maasturin.
Helppo ja sujuva autonvuokraus Providencialesin Fbo lentoasemalla

Helppo ja sujuva autonvuokraus Providencialesin Fbo lentoasemalla

FBO on kansainvälisellä lentoasemalle (PLS) sijaitseva toimija, joka hoitaa kaupallisia lentoja, tällä saarella toimija on Blue Heron. Kansainvälinen lentoasema sijaitsee Caicos-saarella, Haitin edustalla ja toimii Turks- ja Caicossaarten lentojen pääasemana. FBO-toimijan nimessäkin esiintyvään, lähimpään kaupunkiin on matkaa vain vajaat kuusi kilometriä ja ajomatka sinne kestää alle vartin. Autonvuokraus Providencialesin FBO lentoasemalla hoituu sekä arkena että pyhänä toimistoaikojen aikana. Vuokra-auton noutoa varten tarvitsemme sekä yhteystietosi että tiedot lennostasi, jotta osaamme tulla vastaan oikeaan aikaan. Henkilökuntamme tulee vastaan myös silloin, kun palautat vuokra-auton Providencialesin lentoasemalle (FBO). Vaihtoehtoisesti voit palauttaa ajoneuvon johonkin toiseen alueen Sixt-autovuokraamoista.
Turks ja Caicossaaret - koralliriuttojen ja pitkien rantojen lomaparatiisi

Turks ja Caicossaaret - koralliriuttojen ja pitkien rantojen lomaparatiisi

Karibia on tunnettu turkoosinsinisistä hiekkarannoista, rennosta elämänmenosta ja upean rikkaasta meriluonnosta. Providenciales ei ole siinä suhteessa mikään poikkeus. Alue kuuluu Isoilla Antilleilla kuuluvaan saariryhmään, jonne saapuu vuosittain lukuisia turisteja nauttimaan helposta elämästä, auringon lempeästä lämmöstä ja omasta rauhasta. Karibian suosituimpiin rantalomakohteisiin kuuluvalla saarella voit snorklata, sukeltaa värikkäille koralliriutoille tai purjehtia auringonlaskuun. Vuokra-auto tulee käyttöön viimeistään siinä vaiheessa, kun haluat siirtyä rannalta hotellille tai ajella kaupungin keskustaan illalliselle.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Providenciales Blue Heron AP?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 17 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee
Chevrolet Express G3500
Chevrolet Express G3500
Dodge Durango
Dodge Durango
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Providenciales Blue Heron AP
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Providenciales Blue Heron AP?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Providenciales Blue Heron AP?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Providenciales Blue Heron AP

Näytä lisää