Autonvuokraus
Dnipro Lentoasema
Piilota
Ukraina // Dnipro // Dnipro Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dnipro Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport 42
  49042 Dnipro UA +380-443830006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DNK
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Dnipropetrovskin lentoasemalla

Dnipropetrovskin kansainvälinen lentoasema palvelee Dnipron kaupungin aluetta. Kattava autovalikoimamme pyrkii vastaamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallisten tarpeita. Meiltä saat kätevät kaupunkiautot, sedanit, nelivedot kuin maastoautotkin. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä lentoasemalla. Tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Tapaat siis edustajamme lentoaseman saapuvien hallissa, jossa sinua ollaan vastassa tutun oranssin kylttimme kanssa. Sixtin autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalla sujuukin näppärästi, kun edustajamme ohjaa sinut vuokra-autollesi.

Dnipropetrovskin lentoasema - auton vuokraaminen käy helposti

Dnipropetrovsk lentoasema, DNK, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungista. Ota siis vuokra-auto Dnipropetrovskin lentoasemalta ja pääset aloittamaan lomasi heti ensihetkistä lähtien. Autovuokraamomme palvelee vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Voit siis niin noutaa kuin palauttaakin auton milloin tahansa. Hoida autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalta helpoiten nettisivujemme kautta. Voit toki vuokrata auton myös puhelimitse. Vuokraa samalla niin lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja kuin vaikkapa kaiken kattava vakuutuskin. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme pysty takaamaan mitään tietynlaista automerkkiä tai -mallia. Voimme taata sinulle ainoastaan auton kategorian.

Tutustu uudelleen Neuvostoliiton aikaan

Dnipro on Ukrainan keskiosassa sijaitseva kaupunki, joka on aikanaan ollut Neuvostoliiton valloittama. Sen vuoksi kaupungista löytyykin vielä tänä päivänäkin hyvin paljon historiasta muistuttavia yksityiskohtia. Vieressä virtaava kaupungin nimeä kantava joki tekee rauhallisista iltakävelyistä mahdollisia, joten paikka on oiva myös rentoutumiseen. Kaupungin tärkeimpiä vierailukohteita ovat erinäiset museot, kuten esimerkiksi The Jewish Memory Museum sekä Holocaust in Ukraine Museum. Molemmat näistä museoista keskittyvät toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin. Molemmat museoista löytyvät Menorah Centeristä, joka on osa juutalaista kulttuuri- ja liikekeskusta. Sen läheisyydestä voi löytää myös D.I. Yavornytsky National History Museumin, jossa keskitytään arkeologiaan ja historiaan. Sixtin vuokra-auton avulla voi lähteä tutustumaan muihinkin maan kaupungeista. Suuri kaupunki Donetsk sijaitsee vain parin tunnin ajomatkan päässä Dniprosta. Siellä voi siis hyvin käydä päiväretkellä. Autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit nähdä paljon enemmän kuin pelkän kaupungin keskustan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dnipro Lentoasema DNK Aeroport 42 49042 Dnipro 48.357290, 35.100567 +380-443830006

Sixt-toimipiste Dnipro Lentoasema DNK

Aeroport 42
49042 Dnipro
 
Puhelinnro +380-443830006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service