Auton vuokraus maassa Ukraina

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Ukraina

Suosituin kohteessa Ukraina

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kiova Dmytrivska Str alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Ukraina

Autonvuokraus Ukrainassa Sixtillä on matkailijoiden keskuudessa suosittu tapa ottaa maan monipuoliset nähtävyydet haltuun. Autovuokraamollamme Ukrainassa on laaja valikoima ajoneuvoja useista erilaisista ajoneuvoluokista. Vuokra-automme ovat uusia, sillä ne ovat vain keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Ajoneuvoja meiltä löytyy aina pienikokoisista ja taloudellisista henkilöautoista kookkaisiin 4x4 maastureihin ja isompiin farmariautoihin, joissa tilaa on huomattavasti enemmän ja jonne mahtuu matkatavaroita reilummin. Ajoneuvoksi voit valita tarpeesi mukaan joko avoauton, henkilöauton, farmarin, maasturin tai urheiluauton. Myös lisävarustetarjontamme on ensiluokkainen ja kattava. Tarvitsetpa sitten matkalla lastenistuinta tai GPS-navigaattoria, meiltä voit ne vuokra-ajaksi hankkia käyttöösi. Myös mahdollisuus lisäkuljettajaan on olemassa. Emme takaa tietyn merkkistä vuokra-autoa. Voit valita vuokra-auton autoluokan, ajoneuvon merkin ja mallin sijaan. Vuokra-ajaksi on saatavilla myös useita vakuutuksia.  Ukrainan ajokulttuuri

Autonvuokraus Ukrainassa Sixtillä on matkailijoiden keskuudessa suosittu tapa ottaa maan monipuoliset nähtävyydet haltuun. Autovuokraamollamme Ukrainassa on laaja valikoima ajoneuvoja useista erilaisista ajoneuvoluokista. Vuokra-automme ovat uusia, sillä ne ovat vain keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Ajoneuvoja meiltä löytyy aina pienikokoisista ja taloudellisista henkilöautoista kookkaisiin 4x4 maastureihin ja isompiin farmariautoihin, joissa tilaa on huomattavasti enemmän ja jonne mahtuu matkatavaroita reilummin. Ajoneuvoksi voit valita tarpeesi mukaan joko avoauton, henkilöauton, farmarin, maasturin tai urheiluauton. Myös lisävarustetarjontamme on ensiluokkainen ja kattava. Tarvitsetpa sitten matkalla lastenistuinta tai GPS-navigaattoria, meiltä voit ne vuokra-ajaksi hankkia käyttöösi. Myös mahdollisuus lisäkuljettajaan on olemassa. Emme takaa tietyn merkkistä vuokra-autoa. Voit valita vuokra-auton autoluokan, ajoneuvon merkin ja mallin sijaan. Vuokra-ajaksi on saatavilla myös useita vakuutuksia. Ukrainan ajokulttuuri

Kun autonvuokraus Ukrainassa tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta paikasta toiseen liikkumiseen, on sinun hyvä tietää millaisia sääntöjä ja ajotapoja kyseisessä maassa on. Liikenne on oikeanpuoleista, kuten meillä Suomessakin. Myös turvavöiden suhteen lainsäädäntö on samanlainen kuin Suomessa. Turvavyöt tulee olla ajon aikana kiinni, sekä kuljettajalla, että jokaisella matkustajalla. Puhelimeen puhuminen ajon aikana ei ole sallittua, joten sinun on parempi pysähtyä sopivaan paikkaan käyttääksesi matkapuhelinta. Ajaessa tulee aina noudattaa nopeusrajoituksia, jotka maassa vallitsevat. Nopeusrajoitus asuinalueilla on 20km/ ja moottoriteillä 130km/h. Sixtin Autovuokraamo Ukrainassa on aina valmiina neuvomaan ja opastamaan asiakkaitaan.
Nähtävyyksiä Ukrainassa, joita vuokra-autolla on helppo kierrellä

Nähtävyyksiä Ukrainassa, joita vuokra-autolla on helppo kierrellä

Autonvuokraus Ukrainassa antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kulkea aivan oman aikataulusi mukaan ja ehdit nähdä ja kokea hieman enemmän pienemmässäkin ajassa. Ajoneuvon vuokraus mahdollistaa muun muassa kauniiden maisemareittien kiertelyn, joita kyseisessä maassa riittää. Maa on tunnettu erityisesti sen upeista vanhoista luostareista. Ukrainassa pääset vierailemaan lukuisissa toinen toistaan upeammissa luostareissa, joita löytyy muun muassa maan pääkaupungista Kiovasta. Kiovasta voit myös helposti hankkia vuokra-auton käyttöösi, Sixtin autovuokraamosta. Pyhän Sofian katedraali sijaitsee myös pääkaaupunki Kiovassa, ja myös se on tutustumisenarvoinen kohde historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille. Prypjatin aavemainen hylätty kaupunki kiehtoo monia ja se onkin suosittu turistikohde. Kaupunki tuli hylätyksi kuuluisan Tsernobylin ydinonnettomuuden seurauksena. Tämä kiehtova kohde löytyy aivan Valko-Venäjän rajan tuntumassa ja jonne matkaat helposti vuokra-autolla. Mikäli haluat nauttia rannoista ja auringonpalvonnasta, voit suunnata esimerkiksi Krimin kauniille ja kirkasvetisille hiekkarannoille, jotka ovat erityisen suosittuja auringonpalvojien keskuudessa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Ukraina

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ukraina?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ukraina sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ukraina.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ukraina?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 18 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Ukraina

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ukraina?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ukraina?