Auton vuokraus toimipisteestä Dnipro Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Dnipro Lentoasema

Osoite

Aeroport 42, 49042 Dnipro, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Dnipro Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Dnipropetrovskin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Dnipropetrovskin lentoasemalla

Dnipropetrovskin kansainvälinen lentoasema palvelee Dnipron kaupungin aluetta. Kattava autovalikoimamme pyrkii vastaamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallisten tarpeita. Meiltä saat kätevät kaupunkiautot, sedanit, nelivedot kuin maastoautotkin. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä lentoasemalla. Tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Tapaat siis edustajamme lentoaseman saapuvien hallissa, jossa sinua ollaan vastassa tutun oranssin kylttimme kanssa. Sixtin autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalla sujuukin näppärästi, kun edustajamme ohjaa sinut vuokra-autollesi.
Dnipropetrovskin lentoasema - auton vuokraaminen käy helposti

Dnipropetrovskin lentoasema - auton vuokraaminen käy helposti

Dnipropetrovsk lentoasema, DNK, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungista. Ota siis vuokra-auto Dnipropetrovskin lentoasemalta ja pääset aloittamaan lomasi heti ensihetkistä lähtien. Autovuokraamomme palvelee vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Voit siis niin noutaa kuin palauttaakin auton milloin tahansa. Hoida autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalta helpoiten nettisivujemme kautta. Voit toki vuokrata auton myös puhelimitse. Vuokraa samalla niin lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja kuin vaikkapa kaiken kattava vakuutuskin. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme pysty takaamaan mitään tietynlaista automerkkiä tai -mallia. Voimme taata sinulle ainoastaan auton kategorian.
Tutustu uudelleen Neuvostoliiton aikaan

Tutustu uudelleen Neuvostoliiton aikaan

Dnipro on Ukrainan keskiosassa sijaitseva kaupunki, joka on aikanaan ollut Neuvostoliiton valloittama. Sen vuoksi kaupungista löytyykin vielä tänä päivänäkin hyvin paljon historiasta muistuttavia yksityiskohtia. Vieressä virtaava kaupungin nimeä kantava joki tekee rauhallisista iltakävelyistä mahdollisia, joten paikka on oiva myös rentoutumiseen. Kaupungin tärkeimpiä vierailukohteita ovat erinäiset museot, kuten esimerkiksi The Jewish Memory Museum sekä Holocaust in Ukraine Museum. Molemmat näistä museoista keskittyvät toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin. Molemmat museoista löytyvät Menorah Centeristä, joka on osa juutalaista kulttuuri- ja liikekeskusta. Sen läheisyydestä voi löytää myös D.I. Yavornytsky National History Museumin, jossa keskitytään arkeologiaan ja historiaan. Sixtin vuokra-auton avulla voi lähteä tutustumaan muihinkin maan kaupungeista. Suuri kaupunki Donetsk sijaitsee vain parin tunnin ajomatkan päässä Dniprosta. Siellä voi siis hyvin käydä päiväretkellä. Autonvuokraus Dnipropetrovskin lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit nähdä paljon enemmän kuin pelkän kaupungin keskustan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dnipro Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dnipro Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dnipro Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dnipro Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Dnipro Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dnipro Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dnipro Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Dnipro Lentoasema

Näytä lisää