Auton vuokraus toimipisteestä Harkova Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Harkova Lentoasema

Osoite

Romaschkina 1, 61031 Kharkiv, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Harkova Lentoasema

Laadukkaita vuokra-autoja Kharkivin lentoasemalta

Laadukkaita vuokra-autoja Kharkivin lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Kharkivin lentoasemalla (HRK) tarjoaa käyttöösi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Autokalustossa on kokovaihtoehtoja niin pientä kuin suurempaakin tilantarvetta ajatellen. Kompakti viistoperämalli on omiaan pariskunnille tai yksin matkustaville, kun puolestaan perhekokoluokan sedanit ja farmarit sopivat perheiden ja porukoiden käyttöön. Premium-maasturin jämäkässä kyydissä maisemat näkyvät hieman ylemmästä perspektiivistä. Voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Löydät Sixt Autovuokraamon palvelupisteen lentoasemalta keskeiseltä paikalta saapuvien matkustajien terminaalista.
Monipuoliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Kharkivin lentoasemalta

Monipuoliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Kharkivin lentoasemalta

Lentoasema sijaitsee kaupunkia kiertävän kehätien läheisyydessä ja ydinkeskustaan matkaa onkin vain kymmenen kilometriä. Sixtillä on toimipisteet lentoaseman lisäksi keskustassa ja rautatieasemalla ja voit palauttaa vuokra-auton myös niihin. Tarpeen vaatiessa sekä nouto että palautus onnistuvat aukioloaikojen ulkopuolella. Muista hyödyntää tarjolla olevat lisäpalvelut. Vakuutuksen lisäturvaksi voi ottaa rengas- ja lasiturvan ja kolariturvan omavastuuosuutta pystyy säätämään haluamalleen tasolle. Lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarvittaessa ja neuvokas GPS-navigaattori ohjaa väsymättä määränpäähän. Autonvuokraus Kharkivin lentoasemalta on turvallista myös perheen pienintä ajatellen, sillä vauvan turvakaukalon voi vuokrata edullisesti.
Hyödynnä autonvuokraus Kharkivin lentoasemalta

Hyödynnä autonvuokraus Kharkivin lentoasemalta

Maan pohjoisosassa Kharkiv- ja Lopan-jokien haarautumiskohdassa sijaitseva Kharkiv on Ukrainan toiseksi suurin kaupunki. Asukkaita vuonna 1654 perustetussa kaupungissa on 1,4 miljoonaa. Lopan-joen länsirannalla oleva 1800-luvun loppupuolella rakennettu Annunciation katedraali on näyttävä ilmestys niin ulkoa kuin sisältäkin. Mukava koko perheen päiväretken kohde on kaupungin eläintarha, joka on lähes keskellä keskustaa. Lapset voivat eläinten katselun lisäksi ratsastaa hevosella tai ponilla. Viereinen kasvitieteellinen puutarha tarjoaa leppoisan käyntikohteen erilaisten kukkien, pensaiden ja puiden äärellä. Luonnonhistoriallisessa museossa voi tutustua muun muassa siihen, miltä eläinten luurangot näyttävätkään. Jos tekee mieli uimaan, kannattaa ajella vuokra-autolla kymmenen kilometriä kaupungista etelän suuntaan Jungle-vesipuistoon. Shoppailijan määränpääksi voi vinkata kaupungin itäpuolella olevan French Boulevard -kauppakeskuksen. Paikan ranskalaistunnelmaa on täydentämässä Eiffel-tornin 35 metriä korkea pienoismalli. Mielenkiintoinen käyntikohde varsinkin tähdistä ja avaruudesta kiinnostuneille on Yuri Gagarin -planetaario.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Harkova Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Harkova Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Harkova Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Harkova Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Harkova Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Harkova Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Harkova Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Harkova Lentoasema

Näytä lisää