Auton vuokraus toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Kiova Boryspil Lentoasema

Osoite

Borispol 7, 08307 Kyiv, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kiova Boryspil Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kiovan Borispolin kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Kiovan Borispolin kansainvälisellä lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Kiovan Borispolin lentoasemalla! Kattava valikoimamme ja asiantunteva palvelumme takaavat ongelmattoman ja mutkattoman autonvuokrauksen Kiovan Borispolin lentoasemalla. Paikallisen toimipisteemme autovalikoima kattaa klassiset ja käytännölliset henkilöautot, sekä luotettavat ja varmat maasturit, halutessasi myös nelivetoisena. Valikoimamme sisältää paljon halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan vuokra-autosi valitaan sinulle haluamiesi ominaisuuksien perusteella. Toimipisteemme Borispolin lentoasemalla sijaitsee saapuvien lentojen hallissa D terminaalissa. Käännythän siis rohkeasti puoleemme ja autonvuokraus Kiovan Borispolin lentoasemalta sujuu hetkessä!
Toimipisteemme palvelee joustavasti lentokentällä

Toimipisteemme palvelee joustavasti lentokentällä

Sinun on mahdollista noutaa ja palauttaa vuokra-autosi Kiovan Borispolin lentoasemalle vuorokauden ympäri mihin kellonaikaan tahansa. Lentokentältä on kaupungin vilinään matkaa lähes kolmekymmentä kilometriä, joten täällä jos jossain autonvuokraus on oikea päätös, ja auttaa sinua aloittamaan lomasi mahdollisimman nopeasti ja mukavasti, ilman hintavaa taksikyytiä tai ruuhkaista ja hidasta linja-autokuljetusta. Aloita siis matkasi autonvuokrauksella Kiovan Borispolin lentoasemalla meidän avustuksellamme, ja pääset nauttimaan reissustasi vaivattomasti ja ripeästi! Halutessasi sinun on myös mahdollista hankkia vuokra-autoosi laaja kirjo käteviä lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, MP3-soitin tai GPS-navigaattori. Mikäli kaipaat erityistä vapautta tai turvaa matkallesi, sinun on mahdollista hankkia kauttamme myös vapaat ajokilometrit tai kattava vakuutus.
Lisätietoa kaupungista

Lisätietoa kaupungista

Ukrainan pääkaupunki Kiova on yksi Itä-Euroopan suosituimpia matkakohteita, ja valloittaa vierailijansa kulttuurillaan ja historiallaan vuosi toisensa jälkeen. Kaupungin katukuva on pullollaan vaikuttavaa arkkitehtuuria, perinteisiä ravintoloita sekä aitoa paikallista kulttuuria. Suosittuja ja vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä on kaupungissa pilvin pimein, tunnetuimpia lienevät esimerkiksi kaunis ja perinteikäs Pyhän Sofian katedraali, ainutlaatuinen Kiovan luolaluostari, parin vuoden takaisen vallankumouksen keskipiste Itsenäisyydenaukio eli Maidan, sekä tietysti Suuren isänmaallisen sodan keskusmuseo ja sen vaikuttava Äiti synnyinmaa-patsas. Kaikkiin mainittuihin on erityisen helppo matkata autoillen. Kaupunki ja sen ympäristö tarjoavat kaiken kaikkiaan suotuisat puitteet vuokra-autolla liikkumiselle. Hanki siis kauttamme matkakumppaniksesi vuokra-auto, ja seikkailusi alueella voi alkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kiova Boryspil Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kiova Boryspil Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kiova Boryspil Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?