Auton vuokraus toimipisteestä Lviv Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Lviv Lentoasema

Osoite

Liubinska Str. 168, 79000 Lviv, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Lviv Lentoasema

Monipuolista autonvuokrausta Lvivin lentoasemalla

Monipuolista autonvuokrausta Lvivin lentoasemalla

Laadukas palvelu ja uudet vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Lvivin lentoasemalla. Varauksen yhteydessä voit valita parhaiten sopivan vuokra-auton ja juuri sinua hyödyttävät lisäpalvelut käyttöösi. Jos haluat allesi kätevän kaupunkiauton, näppärä hatchback on osuva valinta. Tilavaan farmariin mahtuu koko porukka tavaroineen sullomatta. Suorituskykyiset premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat sekä ajamisen että matkustamisen iloa. Varatessasi vuokra-autoa voit valita autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta saapuvien matkustajien terminaalista.
Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta sijaitseva kenttä tunnetaan myös nimellä Lvivin Danylo Halytskyin kansainvälinen lentoasema (LWO). Autonvuokraus Lvivin lentoasemalta joustaa aikataulujesi mukaan, sillä tarvittaessa voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palautus onnistuu myös rautatieasemalla olevaan Sixtin toimipisteeseen. Tarjoamme hyödyllisiä lisäpalveluja vuokra-autoosi Lvivin lentoasemalla. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja täydentää vakuutusturvaa vaikkapa kolari-, rengas- ja lasiturvalla. Ajantasainen GPS-navigaattori opastaa luotettavasti perille. Perheen pienimpien turvaksi tarjolla on vauvan turvakaukalo, istuinkorokkeita ja lasten turvaistuimia. Tutustu autokalustoon ja edullisiin lisäpalveluihin verkkosivullamme.
Tutustu vuokra-autolla kaupungin parhaisiin paikkoihin

Tutustu vuokra-autolla kaupungin parhaisiin paikkoihin

Ukrainan länsiosassa sijaitseva 1200-luvulla perustettu Lviv on reilun 700 000 asukkaan kaupunki. Keskustan alueella on paljon historiallisesti ja arkkitehtuurisesti arvokkaita rakennuksia ja kaupungin vanha keskusta onkin Unescon maailmanperintöluettelossa. Kansallismuseon ja taidemuseon kokoelmat ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta, joten reitti kannattaa suunnitella niiden kautta. Autonvuokraus Lvivin lentoasemalta ei mene hukkaan, jos uinti ja muu vesikuntoilu kiinnostavat, sillä parin kilometrin päässä lentoasemasta on Plyazhinin suuri vesipuisto. Monipuolista tekemistä riittää, sillä puistossa on uima-altaiden, porealtaiden ja liukumäkien lisäksi kuntoiluosasto, pelisali, auringonottopaikka ja ravintola. Shoppailijalle voi antaa vinkiksi keskustan pohjoispuolella olevan Forum-ostoskeskuksen. Samalla reissulla voi käydä vaikkapa 4D-elokuvissa tai syödä maittavan päivällisen. Kuntoa kohottavan patikkaretken voi tehdä kaupungin koillispuolella olevalle High Castle -kukkulalle. Ylhäältä avautuu hieno näköala kaupungin ylle. Toinen mukava retkeilykohde on laaja etnografinen ulkoilmamuseo, jossa voi tutustua maaseudun vanhaan elämään ja arkkitehtuuriin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lviv Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lviv Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lviv Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lviv Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lviv Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lviv Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lviv Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lviv Lentoasema

Näytä lisää