Autonvuokraus
Harkova Lentoasema
Piilota
Ukraina // Harkova // Harkova Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Harkova Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Romaschkina 1
  61031 Kharkiv UA +380-443830006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HRK
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Laadukkaita vuokra-autoja Kharkivin lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Kharkivin lentoasemalla (HRK) tarjoaa käyttöösi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Autokalustossa on kokovaihtoehtoja niin pientä kuin suurempaakin tilantarvetta ajatellen. Kompakti viistoperämalli on omiaan pariskunnille tai yksin matkustaville, kun puolestaan perhekokoluokan sedanit ja farmarit sopivat perheiden ja porukoiden käyttöön. Premium-maasturin jämäkässä kyydissä maisemat näkyvät hieman ylemmästä perspektiivistä. Voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Löydät Sixt Autovuokraamon palvelupisteen lentoasemalta keskeiseltä paikalta saapuvien matkustajien terminaalista.

Monipuoliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Kharkivin lentoasemalta

Lentoasema sijaitsee kaupunkia kiertävän kehätien läheisyydessä ja ydinkeskustaan matkaa onkin vain kymmenen kilometriä. Sixtillä on toimipisteet lentoaseman lisäksi keskustassa ja rautatieasemalla ja voit palauttaa vuokra-auton myös niihin. Tarpeen vaatiessa sekä nouto että palautus onnistuvat aukioloaikojen ulkopuolella. Muista hyödyntää tarjolla olevat lisäpalvelut. Vakuutuksen lisäturvaksi voi ottaa rengas- ja lasiturvan ja kolariturvan omavastuuosuutta pystyy säätämään haluamalleen tasolle. Lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarvittaessa ja neuvokas GPS-navigaattori ohjaa väsymättä määränpäähän. Autonvuokraus Kharkivin lentoasemalta on turvallista myös perheen pienintä ajatellen, sillä vauvan turvakaukalon voi vuokrata edullisesti.

Hyödynnä autonvuokraus Kharkivin lentoasemalta

Maan pohjoisosassa Kharkiv- ja Lopan-jokien haarautumiskohdassa sijaitseva Kharkiv on Ukrainan toiseksi suurin kaupunki. Asukkaita vuonna 1654 perustetussa kaupungissa on 1,4 miljoonaa. Lopan-joen länsirannalla oleva 1800-luvun loppupuolella rakennettu Annunciation katedraali on näyttävä ilmestys niin ulkoa kuin sisältäkin. Mukava koko perheen päiväretken kohde on kaupungin eläintarha, joka on lähes keskellä keskustaa. Lapset voivat eläinten katselun lisäksi ratsastaa hevosella tai ponilla. Viereinen kasvitieteellinen puutarha tarjoaa leppoisan käyntikohteen erilaisten kukkien, pensaiden ja puiden äärellä. Luonnonhistoriallisessa museossa voi tutustua muun muassa siihen, miltä eläinten luurangot näyttävätkään. Jos tekee mieli uimaan, kannattaa ajella vuokra-autolla kymmenen kilometriä kaupungista etelän suuntaan Jungle-vesipuistoon. Shoppailijan määränpääksi voi vinkata kaupungin itäpuolella olevan French Boulevard -kauppakeskuksen. Paikan ranskalaistunnelmaa on täydentämässä Eiffel-tornin 35 metriä korkea pienoismalli. Mielenkiintoinen käyntikohde varsinkin tähdistä ja avaruudesta kiinnostuneille on Yuri Gagarin -planetaario.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Harkova Lentoasema HRK Romaschkina 1 61031 Kharkiv 49.918546, 36.280607 +380-443830006

Sixt-toimipiste Harkova Lentoasema HRK

Romaschkina 1
61031 Kharkiv
 
Puhelinnro +380-443830006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service