Autonvuokraus
Ivano-Frankivsk Lentoasema
Piilota
Ukraina // Ivana Frankivsk // Ivano-Frankivsk Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ivano-Frankivsk Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Yevgenii Konovalets 264a
  76000 Ivano-Frankivsk UA +380-342540006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IFO
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Lentokentän Sixt Autovuokraamo - matkasi varrella

Mikä olisikaan helpompi tapa jatkaa matkaa Ivano Frankivskin lentoasemalta kuin vuokra-auton nouto Sixt Autovuokraamolta! Kun saavut lentoaseman saapumishalliin, ystävällinen henkilökuntamme on vastassa ja valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi välittömästi toimipisteellemme. Perillä odottaa aiemmin varaamasi autokategorian mukainen ajoneuvo: kompakti sedan-mallinen henkilöauto, astetta tilavampi farmari tai haasteellisimmissakin maastoissa ja olosuhteissa kätevä maasturi. Emme lupaa vuokra-autolle tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta uudesta autokannastamme saat varmasti laadukkaan, mukavalla ajotuntumalla varustetun menopelin matkaasi.

Ympärivuorokautista autonvuokrausta Ivano Frankivskin lentoasemalla

Ivano Frankivskin lentoasema (IFO) sijaitse Länsi-Ukrainassa, lentoaseman nimen mukaisen kaupungin alueella. Lentoasemalta kaupunkiin on vähän yli 5 kilometrin matka, jonka ajat keskimäärin 20 minuutissa. Koska autonvuokraus Ivano Frankivskin lentoasemalla onnistuu ympäri vuorokauden säästyt viivästyksiltä ja pääset jatkamaan matkaasi välittömästi kentälle saavuttuasi. Varaamme Meet & Greet -palvelun aina automaattisesti, koska toimipisteemme ei sijaitse lentoasemalla vaan sen läheisyydessä. Voit noutaa vuokra-auton Ivano Frankivskin lentoasemalla maksullisena lisäpalveluna aukioloaikojen ulkopuolella. Muihin matkaasi helpottaviin lisäpalveluihimme kuuluvat vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattori, lastenistuin, vakuutus ja lisäkuskin palvelut. Ajoneuvon ympärivuorokautisen noudon lisäksi voit palauttaa vuokra-auton silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Eikä ajoneuvoa ole pakko palauttaa autovuokraamoon Ivano Frankivskin lentoasemalla vaan voit matkasuunnitelmasi mukaan palauttaa sen keskustan tai rautatieaseman toimistollemme.

Romanttista pikkukaupungin tunnelmaa jylhien Karpaattien juurella

Runoilijana ja kirjailijana tunnetuksi tulleen Ivan Frankon mukaan nimetty kaupunki sijaitsee Karpaattien vuoristojonon eteläisellä juurella. Pienen, eurooppalaistuneen kaupungin ohella voit siis kokea sekä viehättävät vuoristomaisemat että historiallisesti merkittävän kaupungin kulttuurikohteet. Autonvuokraus Ivano Frankivskin lentoasemalla antaa vapaat kädet suunnitella matkasi niin, ettei hetkeäkään mene hukkaan. Toisaalta voit suunnitella matkaasi rennomman tahdin ja tutustua huolellisesti sekä kaupunkiin että sitä ympäröivään luontoon. Keskustan suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat katolinen katedraali, joka toimii nykyään Galitsian sakraalitaiteen museona, ja rakennustyyliltään aikaansa edeltänyt kaupungintalo vuodelta 1935. Karpaattien kansallispuisto kuuluu Ukrainan suurimpiin luonnonpuistoihin. Vuorien lisäksi vierailemisen arvoisia ovat alueen pittoreskit kylät kiinnostavine majoitusvaihtoehtoineen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ivano-Frankivsk Lentoasema IFO Yevgenii Konovalets 264a 76000 Ivano-Frankivsk 48.887525, 24.690983 +380-342540006

Sixt-toimipiste Ivano-Frankivsk Lentoasema IFO

Yevgenii Konovalets 264a
76000 Ivano-Frankivsk
 
Puhelinnro +380-342540006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service