Autonvuokraus
Kiova Boryspil Lentoasema
Piilota
Ukraina // Kiova // Kiova Boryspil Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kiova Boryspil Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Borispol 7
  08307 Kyiv UA +380-443830006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KBP
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kiovan Borispolin kansainvälisellä lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Kiovan Borispolin lentoasemalla! Kattava valikoimamme ja asiantunteva palvelumme takaavat ongelmattoman ja mutkattoman autonvuokrauksen Kiovan Borispolin lentoasemalla. Paikallisen toimipisteemme autovalikoima kattaa klassiset ja käytännölliset henkilöautot, sekä luotettavat ja varmat maasturit, halutessasi myös nelivetoisena. Valikoimamme sisältää paljon halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan vuokra-autosi valitaan sinulle haluamiesi ominaisuuksien perusteella. Toimipisteemme Borispolin lentoasemalla sijaitsee saapuvien lentojen hallissa D terminaalissa. Käännythän siis rohkeasti puoleemme ja autonvuokraus Kiovan Borispolin lentoasemalta sujuu hetkessä!

Toimipisteemme palvelee joustavasti lentokentällä

Sinun on mahdollista noutaa ja palauttaa vuokra-autosi Kiovan Borispolin lentoasemalle vuorokauden ympäri mihin kellonaikaan tahansa. Lentokentältä on kaupungin vilinään matkaa lähes kolmekymmentä kilometriä, joten täällä jos jossain autonvuokraus on oikea päätös, ja auttaa sinua aloittamaan lomasi mahdollisimman nopeasti ja mukavasti, ilman hintavaa taksikyytiä tai ruuhkaista ja hidasta linja-autokuljetusta. Aloita siis matkasi autonvuokrauksella Kiovan Borispolin lentoasemalla meidän avustuksellamme, ja pääset nauttimaan reissustasi vaivattomasti ja ripeästi! Halutessasi sinun on myös mahdollista hankkia vuokra-autoosi laaja kirjo käteviä lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, MP3-soitin tai GPS-navigaattori. Mikäli kaipaat erityistä vapautta tai turvaa matkallesi, sinun on mahdollista hankkia kauttamme myös vapaat ajokilometrit tai kattava vakuutus.

Lisätietoa kaupungista

Ukrainan pääkaupunki Kiova on yksi Itä-Euroopan suosituimpia matkakohteita, ja valloittaa vierailijansa kulttuurillaan ja historiallaan vuosi toisensa jälkeen. Kaupungin katukuva on pullollaan vaikuttavaa arkkitehtuuria, perinteisiä ravintoloita sekä aitoa paikallista kulttuuria. Suosittuja ja vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä on kaupungissa pilvin pimein, tunnetuimpia lienevät esimerkiksi kaunis ja perinteikäs Pyhän Sofian katedraali, ainutlaatuinen Kiovan luolaluostari, parin vuoden takaisen vallankumouksen keskipiste Itsenäisyydenaukio eli Maidan, sekä tietysti Suuren isänmaallisen sodan keskusmuseo ja sen vaikuttava Äiti synnyinmaa-patsas. Kaikkiin mainittuihin on erityisen helppo matkata autoillen. Kaupunki ja sen ympäristö tarjoavat kaiken kaikkiaan suotuisat puitteet vuokra-autolla liikkumiselle. Hanki siis kauttamme matkakumppaniksesi vuokra-auto, ja seikkailusi alueella voi alkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kiova Boryspil Lentoasema KBP Borispol 7 08307 Kyiv 50.346670, 30.889430 +380-443830006

Sixt-toimipiste Kiova Boryspil Lentoasema KBP

Borispol 7
08307 Kyiv
 
Puhelinnro +380-443830006

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service