Autonvuokraus
Lviv Lentoasema
Piilota
Ukraina // Lviv // Lviv Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lviv Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Liubinska Str. 168
  79000 Lviv UA +380-443830006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LWO
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Monipuolista autonvuokrausta Lvivin lentoasemalla

Laadukas palvelu ja uudet vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Lvivin lentoasemalla. Varauksen yhteydessä voit valita parhaiten sopivan vuokra-auton ja juuri sinua hyödyttävät lisäpalvelut käyttöösi. Jos haluat allesi kätevän kaupunkiauton, näppärä hatchback on osuva valinta. Tilavaan farmariin mahtuu koko porukka tavaroineen sullomatta. Suorituskykyiset premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat sekä ajamisen että matkustamisen iloa. Varatessasi vuokra-autoa voit valita autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta saapuvien matkustajien terminaalista.

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta sijaitseva kenttä tunnetaan myös nimellä Lvivin Danylo Halytskyin kansainvälinen lentoasema (LWO). Autonvuokraus Lvivin lentoasemalta joustaa aikataulujesi mukaan, sillä tarvittaessa voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palautus onnistuu myös rautatieasemalla olevaan Sixtin toimipisteeseen. Tarjoamme hyödyllisiä lisäpalveluja vuokra-autoosi Lvivin lentoasemalla. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja täydentää vakuutusturvaa vaikkapa kolari-, rengas- ja lasiturvalla. Ajantasainen GPS-navigaattori opastaa luotettavasti perille. Perheen pienimpien turvaksi tarjolla on vauvan turvakaukalo, istuinkorokkeita ja lasten turvaistuimia. Tutustu autokalustoon ja edullisiin lisäpalveluihin verkkosivullamme.

Tutustu vuokra-autolla kaupungin parhaisiin paikkoihin

Ukrainan länsiosassa sijaitseva 1200-luvulla perustettu Lviv on reilun 700 000 asukkaan kaupunki. Keskustan alueella on paljon historiallisesti ja arkkitehtuurisesti arvokkaita rakennuksia ja kaupungin vanha keskusta onkin Unescon maailmanperintöluettelossa. Kansallismuseon ja taidemuseon kokoelmat ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta, joten reitti kannattaa suunnitella niiden kautta. Autonvuokraus Lvivin lentoasemalta ei mene hukkaan, jos uinti ja muu vesikuntoilu kiinnostavat, sillä parin kilometrin päässä lentoasemasta on Plyazhinin suuri vesipuisto. Monipuolista tekemistä riittää, sillä puistossa on uima-altaiden, porealtaiden ja liukumäkien lisäksi kuntoiluosasto, pelisali, auringonottopaikka ja ravintola. Shoppailijalle voi antaa vinkiksi keskustan pohjoispuolella olevan Forum-ostoskeskuksen. Samalla reissulla voi käydä vaikkapa 4D-elokuvissa tai syödä maittavan päivällisen. Kuntoa kohottavan patikkaretken voi tehdä kaupungin koillispuolella olevalle High Castle -kukkulalle. Ylhäältä avautuu hieno näköala kaupungin ylle. Toinen mukava retkeilykohde on laaja etnografinen ulkoilmamuseo, jossa voi tutustua maaseudun vanhaan elämään ja arkkitehtuuriin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lviv Lentoasema LWO Liubinska Str. 168 79000 Lviv 49.813526, 23.959577 +380-443830006

Sixt-toimipiste Lviv Lentoasema LWO

Liubinska Str. 168
79000 Lviv
 
Puhelinnro +380-443830006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service