Autonvuokraus
Odessa Lentoasema
Piilota
Ukraina // Odessa // Odessa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Odessa Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Odessa International Airport
  65054 Odessa UA +380-443830006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ODS
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Odessan lentoasemalla palvelee monipuolisesti

Autonvuokraus Odessan lentoasemalta sujuu helposti ja turvallisesti tunnetulta ja pitkän historian omaavalta asiantuntevalta Sixtiltä. Monipuoliset palvelumme kattavat luonnollisesti autojen vuokrauspalvelun, mutta myös mahdollisuuden hankkia käyttöösi pelkän ajoneuvon lisäksi myös lukuisia erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, vaikka tietysti olemme vakuuttaneet kaikki käyttöösi tarjoamamme ajoneuvot kattavasti jo etukäteen. Autonvuokraus Odessan lentoasemalla sujuu helposti toimipisteestämme tai vielä helpommin etukäteen verkossa, mobiilissa tai puhelimitse ja toimipisteemme löydät lentoasemalta helposti opasteita seuraamalla. Toimipisteessämme tarjolla oleva ajoneuvokalusto sisältää maastossa ajaessa käytännöllisiä maastureita sekä monipuolisen valikoiman erilaisia taloudellisia ja näppäriä henkilöautoja sekä farmareita.

Hanki vuokra-auto Odessan lentoasemalta

Kun saavut lentoasemalle, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia sieltä käyttöösi vuokra-auto, mikäli epäilet tarvitsevasi sitä matkasi aikana, sillä kyseessä on kaupungin ainoa toimipisteemme. Lisäksi, mikäli olet tehnyt varauksen jo etukäteen, voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme vaikka emme olisikaan lentosi laskeutuessa avoinna. Myös ajoneuvon palautus on mahdollista ympäri vuorokauden. Tehdessäsi vuokra-autosta etukäteisvarausta sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että tapanamme on taata asiakkaidemme käyttöön aina heidän haluamaansa ajoneuvokategoriaan kuuluva kulkuneuvo, mutta emme voi taata juuri tietyn automallin tai -merkin saatavuutta. Autonvuokraus Odessan lentoasemalta (ODS), joka tunnetaan myös nimellä Minarodnyi aeroport Odesa, kannattaa myös siinä mielessä, että ajamalla pääset helposti matkatavaroinesi siirtymään noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevaan kaupunkiin. Ajamalla matkaan tuhlautuu vain jokusia minuutteja.

Koe kiehtova Odessa vuokra-autolla

Monipuolinen Odessa on Ukrainan kolmanneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee maan eteläosassa Mustanmeren rannalla. Kaupungissa on paljon nähtävää ja siellä saa rattoisasti kulumaan pidemmänkin ajan. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi rantabulevardilta satamaan kulkevat Potjomkinin portaat sekä kaupungintalo ja sen edessä seisova Pushkinin patsas. Kaupunki on erinomainen kohde esimerkiksi kulttuurista kiinnostuneille, sillä sieltä löytyy esimerkiksi kuuluisa ooppera- ja balettiteatteri, historiallisia henkilöitä esittelevä vahakabinetti sekä lukuisia museoita. Kaupungissa vieraillessa vuokra-autolla pääsee helposti esimerkiksi sen lähistöllä sijaitseville kiinnostaville katakombeille, läheiseen Poseydonin vesipuistoon tai vaikkapa upeille uimarannoille. Esimerkiksi Arkadian ranta, tai ennemminkin huvittelukeskus, on erittäin suosittu, kuten myös Luznikin rauhallisemmat rannat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Odessa Lentoasema ODS Odessa International Airport 65054 Odessa 46.440839, 30.676519 +380-443830006

Sixt-toimipiste Odessa Lentoasema ODS

Odessa International Airport
65054 Odessa
 
Puhelinnro +380-443830006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service